Zázračná moc kameňov. Spoznajte silu "kovových" minerálov

31.07.2015 15:31

*Hematit
Zvláštny kameň je uzemňovacím minerálom. Uvádza do rovnováhy telo, myseľ aj ducha. Z človeka sa tak stáva silný, pevný, rázny a rozhodný jedinec, plniaci si svoje sny a túžby bez ohľadu na možné prekážky či peripetie. Hematit prináša mier, čistí spory a hádky, urovnáva dlhodobé konflikty. Hovorí sa, že pomáha pri súdoch a úradných "naťahovačkách". Zvyšuje sebavedomie, sebaúctu a sebalásku. Dodáva chuť čeliť stále novým a novým životným výzvam. Odstraňuje plachosť a utiahnutosť.
Na fyzickej báze lieči choroby krvi. Uzdravuje tiež črevný trakt a problémy s konečníkom alebo vyprázdňovaním. Zaháňa nespavosť.

*Pyrit
Vzácny kameň je minerálom vše-hojnosti. Ľudia, ktorí ho vlastnia, si plne uvedomujú, že k harmonickému životu potrebujú aj finančné istoty. Menia tak svoju osobnú vibráciu, na základe čoho sa stávajú magnetom na peniaze. Zároveň s nimi dokážu hospodárne narábať - doprajú sebe i okoliu, no sú aj zdravo šetrní.
Pyrit predstavuje účinný energetický štít. Blokuje všetky negatívne energie. Pokiaľ budete tento vzácny minerál nosiť pri sebe, ochráni vás pred zlom aj úrazmi. Zvyšuje životnú aktivitu. Z človeka sa vďaka pyritu stáva dynamický jedinec, ktorý si hravo plní všetky životné ciele. Čistí myseľ a ukazuje východiská z krízových situácií.
Na fyzickej úrovni posilňuje tráviaci trakt. Lieči chronické bolesti.

*Magické účinky kovov na ľudský organizmus
Kovy v sebe skrývajú nevídanú silu. Niekdajší alchymisti nimi liečili telo i dušu. Vo všeobecnosti platí, že dokážu spomaliť starnutie buniek, tíšia záchvaty hnevu, upokojujú nervový systém. Dokonca excelentne ničia vírusy a hoja rany.
- Striebro chráni pred zlom, jedovatými šípmi z okolia a energetickými útokmi. Odháňa stres. Podporuje krvný obeh a čistí krv. Eliminuje bolesti hlavy, zvyšuje plodnosť.
- Zlato harmonizuje psychiku. Zmierňuje napätie a stresové faktory. Pomáha ovládať emócie. Upravuje činnosť srdca, zlepšuje tlak, podporuje mozog, omladzuje a revitalizuje pokožku.

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (870)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 278)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6407