Záhady KOLORTERAPIE. Kúzelné účinky RUŽOVEJ FARBY

28.07.2017 09:08

 

Každá farba má svoje fluidum - harmonizujúce, upokojujúce i liečivé. Pokým niektoré "kolóry" zabezpečujú materiálny blahobyt alebo pozitívne korigujú fyzické či duševné zdravie, jestvujú aj také odtiene, ktoré človeku prinášajú lásku a mier. Do vejára "emočných farieb" jednoznačne patrí ružová.

Je to "kolóra" najvyššej lásky. Osoby, ktoré dokážu astrálne cestovať a navštívili nebeské kráľovstvo, hovoria, že v Božej ríši dominujú práve ružové „esencie" /popri iných prekrásnych odtieňoch/ – predstavujúce dobro a absolútnu čistotu. 

Človek - „zahalený“ do ružových farieb - disponuje neuveriteľným pokojom, ktorý rozdáva aj okoliu. Sála z neho priateľský duch, a tak sa stáva akousi bútľavou vŕbou pre iných. Radi mu zveria svoje tajomstvá a súženia.

Ružová farba cibrí sebalásku – človek si vďaka nej plne uvedomuje svoju hodnotu. Nebojí sa žehnať vlastnému Ja. Nebeský odtieň zlepšuje vzťahy, a to tak osobné, ako i rodinné, kamarátske či kolegiálne. V priestore vytvára romantickú vibráciu - a preto sa hodí napríklad do spální alebo hosťovských izieb. 

V rámci zdravia dáva do poriadku problémy so srdcovo-cievnym aparátom. Upravujte tlak aj tep. "Láme" stresy a napätie.

Energie ružovej farby sa ukrývajú napríklad v minerálom kameni ruženíne, ktorý sa považuje na najsilnejší "láskový" polodrahokam.

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 274)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6397