Vyžeňte choroby kovovou energiou

Staré čínske učenie feng-šuej v tom má jasno: choroby vznikajú tam, kde neprúdi dostatok pozitívnej energie „čchi“. Ak sa aj vo vašom príbytku nachádzajú stojace a stagnujúce vibrácie, je viac než pravdepodobné, že skôr či neskôr niektorý z rodinných príslušníkov ochorie. Spočiatku môže ísť o slabší „neduh“, no ak sa dobré energie nerozvíria v priestore, časom môže domácnosť „ochromiť“ závažnejšie ochorenie. Našťastie, existujú spôsoby, ako dať vibrácie do poriadku. Pomôže energia kovu. Stačí si zadovážiť takzvané tibetské misy.

 

Vzácne misy pozostávajú zo siedmich druhov kovu. Ak sú vyrobené správne, rezonujú a vydávajú harmonické tóny, ktoré „rýchlosťou blesku“ pohlcujú všetku škodlivú energiu v domácnosti.

Používanie tibetských misiek treba trpezlivo precvičovať. Najlepší spôsob je zainvestovať do kvalitných uzdravujúcich misiek. Ideálne sú malé, pretože ich tóny sú prenikavejšie a vo vyššej oktáve.

Použitie liečivých misiek je jednoduché. Trikrát obíďte miestnosť v smere hodinových ručičiek, pričom dreveným kladivkom udierajte o misu alebo ním trite o jej okraje. Misa sa nádherne rozozvučí a vytvorí silné vibrácie, ktoré budú prenikať do všetkých zákutí priestoru, vaše telo nevynímajúc. Signálom toho, že ste škodlivé a chorobné vibrácie z priestoru vyhnali, bude jasnejšie svetlo v miestnostiach.

Tibetské misy pokojne rozozvučte aj v priestore, kde leží dlhodobo chorý človek. Nie je vylúčené, že sa dočkáte milého zázraku.

Obdobou tibetských mís sú krištáľové spievajúce misy z Nemecka. Uzdravujúcu „energiu kovu“ vnesú do priestoru aj klasické zvončeky. Optimálne však je, ak sú vyrobené zo siedmich druhov kovu.

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika 1 130 18%
Výklad kariet 871 14%
Channeling 217 3%
Liečiteľstvo 3 282 51%

Celkový počet hlasov: 6415