Vyskúšajte tento návod a STRES definitívne zmizne z vášho života

12.07.2015 07:37

Stres - v dnešnej dobe ho prežíva i ten, kto sa mu snaží vyhýbať. Rýchly život dáva nervozite zelenú. Nedávny výskum ukázal, že pravidelným stresom trpí 6 z 10 Slovákov. Dôvody? Najmä problémy v citovom živote, ale aj starosti spojené s prácou a financiami. Najväčším spúšťačom stresu sú úmrtie v rodine, rozvod a strata zamestnania. Ako s napätím zabojovať? Skúste zmenu stravy.


*Potraviny
Nervy upokojíte pravidelnou konzumáciou zeleniny. Odporúča sa predovšetkým zeler, špenát, kapusta a cesnak. Jedzte tiež veľa rýb. Z ovocia siahnite po hruškách a broskyniach. Pite medovkový čaj a v kuchyni nešetrite rascou. Antistresové prvky sa nachádzajú v pečeni, najmä bravčovej. So sladkosťami opatrne - dodávajú síce energiu, no tá sa z tela rýchlo stráca. Nezabúdajte na zázračný med.


*Vitamíny a minerály
Pri strese zvýšte príjem kyseliny listovej - nachádza sa v každej listovej zelenine. Napätie odbúrava aj "céčko", železo, horčík a vápnik.


*Zázrak z prírody
V prípade dlhodobých stresov, ktoré majú negatívny dopad na fyzické telo, vyskúšajte stimulujúcu zmes. Roztlačte jeden cesnak a zalejte ho 1 dcl slnečnicového alebo olivového oleja. Zmes uložte do chladničky a nechajte stáť 24 hodín. Potom do nej pridajte trocha citrónovej šťavy a užívajte 1 polievkovú lyžicu prírodného "medikamentu" približne pol hodiny pred jedlom. Liečba by mala trvať aspoň 30 dní.

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (870)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 278)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6407