Tri mocné ochranné rituály, ktoré zvládne každý. Stopnite negatívnu energiu!

11.06.2015 17:01

Slovné spojenie "negatívne energie" sa skloňuje čoraz častejšie. Je smutné, že si ľudia navzájom posielajú nepriaznivé myšlienky a vibrácie. Doba tomu, žiaľ, praje. Národ je nespokojný, chudobný a chorľavý, a preto nedopraje ani druhému. Odhaduje sa, že negatívne energie má na sebe približne trištvrtina Slovákov!


Ak sa chcete pred nepriaznivými vibráciami chrániť, pamätajte na najdôležitejšiu zásadu - na čistého, úprimného a obetavého človeka sa žiadna negatívna energia nenalepí. Vyskúšať tiež môžete tri mocné ochranné rituály.


*Svetelné vajíčko - zatvorte oči a predstavujte si, ako celé vaše telo obklopí velikánske vajíčko. Mala by z neho sálať silná svetelná energia. Za mocnú škrupinu nepreniknú zlé sily ani jedovaté šípy.


*Zlatá pyramída - vždy, keď sa vás zmocňuje pocit, že na vás chce niekto "hodiť" negatívnu energiu alebo máte v blízkosti biovampíra, zatvorte oči a spravte okolo seba zlatý trojuholník. Pyramidálny "štít" chráni pred energetickými útokmi všetkého druhu.


*Dúhová ochrana - zavrite oči a predstavte si dúhu - nádhernú, farebnú a upokojujúcu. Postavte sa na jej vrch. Všetky negatívne energie budú "plávať" pod vami a do výšin neprenikne ani jediná. Dúhová obrana chráni aj pred porobením či prekliatím.

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (871)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 281)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (356)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6412