SRDCOSKOP - vzťahový súlad medzi Levom a Váhami

03.11.2017 15:06

 

Medzi znamením Váh a Leva vládne magnetizujúca a doplňujúca kompatibilita. Podľa astro-princípov ide o harmonické spojivo, veštiace plodné a perspektívne spolunažívanie. 
 
 
Váhy, nositeľky elementu vzduchu, a Levi, nositelia ohnivých aspektov - sa do seba môžu zahľadieť v rôznych etapách života a na rôznych miestach. Časté sú však "prepoje" v spoločnosti - napríklad na zábave, oslave, firemnom večierku či dovolenkovej párty. Váham vládne planéta Venuša - prinášajúca zmysel pre krásu. Nad Levmi drží pomyselnú ochrannú ruku Slnko - zabezpečujúce ustavičnú hnaciu silu. A práve tieto "rozmery" slúžia ako vzájomný magnet. Váham sa páči veľkoleposť Leva, Levom zasa osobitný šarm vzdušného znamenia zvieratníka.
Keď sa stretnú, je dôležité, aby Váhy prezentovali jednoznačný - nie balansujúci postoj a aby "ohnivák" vyjavil svoje skutočné emócie, bez ich schovávania v útrobách. V takomto prípade môžu vstúpiť do zaujímavého zväzku - priateľského, mileneckého, ale i manželského.
Levovi sa na "váhavej" polovičke už pri prvom rande páči jemnocit, ktorým disponuje, istá krehkosť, ale aj zmysel pre krásu a pekné veci. Naopak, Váham na slnečnom znamení zodiaku okamžite zaimponuje gracióznosť, ktorá z neho srší, ale aj očarujúca a magnetizujúca osobnosť či ráznosť a presvedčivosť v prejave. 
Ak sa rozhodnú vstúpiť do partnerského spojiva, sudičky lásky budú bdieť nad ich vzťahom. O porozumenie by malo byť dobre postarané. Váhy budú vo zväzku s Levom milovať jeho svojskosť, vznešené správanie, veľké gestá či aktívnu a nebojácnu povahu. Zamilujú si aj spravodlivosť, ktorá z "ohniváka" sála. 
Aj Levi budú vo vzťahu s Váhami očarané jej rysmi a črtami - oceniť dokážu zmysel pre eleganciu - a teda i pekné vyžarovanie smerom navonok, túžbu po nastolení rodinnej harmónie, prispôsobivosť, nekonfliktnosť a spoločenskosť. Práve to, že im polovička nebude protirečiť, a teda súperiť s "levím" egom, býva silným prvkom pri napredovaní vzájomného spojiva. 
V každom prípade platí, že "váho-leví" vzťah má veľké šance na celoživotné fungovanie. Samozrejme, dôležitú rolu zohrávajú aj individuálne charakterové črty - nielen astro-prvky. To, čo by mali obe strany vo vzájomnom zväzku ukorigovať a "ukočírovať", je schovávanie alebo skresľovanie emócií. Je žiaduce, aby sa ich naučili vyjavovať v pravej podstate.  
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405