Profesionálny kartoskop od 9. do 15. apríla

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Gabriel – karta „tvorivý duch“

Aktuálny týždeň je vhodný na: praktizovanie záľub a koníčkov; umeleckú činnosť; cibrenie tvorivého a kreatívneho ducha; realizovanie nevšedných nápadov; obklopovanie sa farbami; zdravú spoločenskosť; čerpanie energie z prírodného prostredia
V tomto týždni sa treba vyhýbať: životnej stagnácii; lenivosti a pasivite; negativizmu; obklopovaniu sa temnými farbami – čiernou alebo sivou
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Vnášam do svojho bytia všetky farby univerza.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: nohy a psychika
Kľúčový minerálny kameň: krištáľ
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: váš citový alebo intímny život je v ostatnom čase nudný a stereotypný. Je najvyšší čas vniesť doň novú iskru. Vedzte, že stagnačný problém sa sám nevyrieši – vyžaduje si vašu snahu a aktívne kroky. Práca, kariéra a financie: dynamika, odvaha a zdravá iskrivosť sa od vás vyžaduje aj na poli matérie. Viac konajte než snívajte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s očami. Slabnúci zrak konzultujte s lekárom.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: vaša polovička netuší, čo si myslíte – ste ako zatvorená mušľa. Otvorte sa a odštartujte dialóg. Aktuálne dni sú na zdravú medziľudskú debatu priam stvorené. Práca, kariéra a financie: ak na poli matérie – práce či kariéry – tápate, ponorte sa do svojich hlbín. V meditácii uzriete, ktorými cestami sa máte vydať. Vzápätí uskutočnite také kroky, ktoré povedú k realizácii meditačného výjavu. Zdravotný stav: pozor na respiračný aparát. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: ak na vzťahovej báze registrujete dlhodobejšie nuansy, vedzte, že samy sa nerozlúsknu. Vyžaduje sa váš aktívny prístup. Chce to viac láskyplnosti, empatie a snahy prispôsobiť sa tomu druhému. Práca, kariéra a financie: na obzore sú početné materiálne starosti. Pravdepodobne zažijete enormné množstvo stresu. Ak ho neustriehnete, hrozia ochorenia. Zdravotný stav: okrem únavy dbajte na to, aby ste sa vyhli bacilom a virózam.
 
RAK
Láska a vzťahy: žijete s ego-okuliarmi na nose. Na všetko sa pozeráte len cez svoje uhly pohľadu. Zabúdate pritom, že aj názory vašich blízkych môžu byť správne a prospešné. Práca, kariéra a financie: je najvyšší čas vylepšiť kolegiálne prostredie. Ak sa na niekoho z roboty hneváte, odložte vojnovú vlajku. Veď už dávno ste zistili, že ak na pracovisku vládne napätie, neodvádzate kvalitné výkony. Zdravotný stav: pozor na návrat chronických ochorení. 
 
LEV
Láska a vzťahy: otvára sa pred vami spoločenský týždeň. Neostávajte medzi štyrmi stenami – hor sa medzi ľudí. V príjemnej medziľudskej klíme prídete na iné myšlienky. Práca, kariéra a financie: na obzore sú tvorivé dni. Vo vašej hlave skrsne brilantný nápad. Ak ho pretavíte do reality, o finančné toky bude dobre postarané. Nahromadené emócie vybijete umeleckou činnosťou alebo športom. Zdravotný stav: pozor na konzumáciu nezdravých jedál. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v ostatných dňoch ste ako klbko nešťastia. Izolujete sa a pred inými ľuďmi zatvárate brány. Zmeňte to práve teraz. Pozvanie na príjemnú spoločenskú udalosť neodmietnite. Práca, kariéra a financie: na pracovisku sa držte hesla – viac hláv, viac rozumu. Spojením nápadov či námetov vznikne unikátny projekt – prinášajúci nemalý zisk. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä kardiovaskulárny systém. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vaše vzťahy chátrajú. Dôvod však nehľadajte vo vonkajšom prostredí, teda v iných ľuďoch. Príčina je jasná – do zväzkov vnášate veľa osobných, najmä materiálnych problémov. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde sa vám darí. Získané peniaze však neschovávajte v pančuche. Dožičte si za ne niečo pekné. A nezabudnite na blízkych. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä hrudnú chrbticu. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: zmocňuje sa vás skepsa. Máte pocit, že problémy, ktoré sa objavili na vzťahovej báze, nemáte pod kontrolou – a teda ich nedokážete rozriešiť. Neprepadajte panike – čoskoro sa rozlúsknu samy. Práca, kariéra a financie: niekto vo vašej blízkosti – pravdepodobne kolega či spolupracovník – potrebuje pomoc. Buďte ako bútľavá vŕba a dôsledne si ho vypočujte. Máte schopnosť dobre a kvalitne poradiť. Zdravotný stav: pozor na psychiku. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: črtá sa pred vami týždeň ako vystrihnutý z rozprávky či romantického filmu. Všetko na vzťahovej báze pôjde ako po masle. Na obzore sú romantické chvíle a tiež zlepšenie intimity. Práca, kariéra a financie: po vašom boku stoja nielen sudičky lásky, ale aj materiálne sudičky. Zužitkujte tento aspekt vo svoj prospech. Aktívne kroky na poli práce sa pretavia do zberu sladkých plodov. Zdravotný stav: ak priberáte, začnite sa venovať športovým aktivitám. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: zväzky, ktoré vás obklopujú, sú príliš nudné. Skrátka, vkradol sa do nich duch stereotypnosti. Je na vás, aby ste to zmenili. Chce to novú a čerstvú iskru. Práca, kariéra a financie: v aktuálnom týždni dbajte na to, aby ste nebalansovali. Buďte rázny a rozhodný jedinec. Ak vám čosi skrsne v hlave, pustite sa do toho – bez strachov a obáv. Zdravotný stav: objaviť sa môžu pohybové starosti. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: je čas urobiť si v radoch ľudí, ktorí vás obklopujú, selekciu a inventúru. Odstrihnite sa od jedincov, ktorí len berú, no nedávajú absolútne nič. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni preveria vašu schopnosť dôverovať sebe samému. Vedzte, že ak ste si istý svojimi plusmi a kvalitami, zdoláte viac-menej všetky materiálne výzvy. Zdravotný stav: pozor na tráviaci trakt. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: zmocnia sa vás takzvané kučeravé myšlienky. Pozor na flirty – zvlášť v takom prípade, ak ste vo vzťahu. Aj naoko nevinná pletka by mohla mať hrozivé následky. Práca, kariéra a financie: na pracovisku dbajte na korektnosť a čestnosť. Aj ich poskytujte, aj vyžadujte. Intuícia vám prezradí, ktorý človek je špekulant a podvodník. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy, ale aj zubov. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika 1 130 18%
Výklad kariet 871 14%
Channeling 217 3%
Liečiteľstvo 3 282 51%

Celkový počet hlasov: 6417