Profesionálny kartoskop od 8. do 14. októbra

03.10.2018 12:22

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Chamuel – karta Dieťa

Aktuálny týždeň je vhodný na: spontánne kroky; hravosť; vychutnávanie si radostí a krás života; zdravú zábavu; načúvanie hlasom najvnútornejšieho dieťaťa – a ich rešpektovanie; odštartovanie nových mét
V tomto týždni sa treba vyhýbať: dogmatizmu a zošnurovanosti; nečinnosti a nehybnosti; ustráchanosti; smútku a melanchólii; bátiu sa nových výziev
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Moje vnútorné dieťa je hravé, radostné a šťastné. A rovnaký som aj ja sám.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: kardiovaskulárny systém
Kľúčový minerálny kameň: chryzokol
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v ostatnom čase ste pecivál. Nič sa vám nechce. Nečudo, že vaše vzťahy slabnú. Rozpohybujte sa. V opačnom prípade riskujete, že polovičke narastú krídla. Práca, kariéra a financie: pred ohnivákmi sa črtá porovnávací týždeň. Najmä tí, ktorí pracujú, budú viesť dilemu, či ostať pri starom, alebo sa otvoriť novým energiám. Duchovná ríša sa prikláňa k druhej možnosti. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete bolesti pohybového aparátu.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: niečo vo vašich vzťahoch škrípe. A nechávate to tlieť. Vedzte, že takýmto spôsobom si môžete iba pohoršiť. Polovičku si posaďte sa spoločný stôl – a pustite sa do plodnej debaty. Práca, kariéra a financie: na obzore je zneužívanie vašej dobroty. Dávajte si pozor, aby ste na svoje plecia nepreberali povinnosti iných ľudí. Nestavajte sa do pozície Matky Terezy. Zdravotný stav: haprovať môže močový mechúr. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: ak sa vám niekto páči, dajte mu o tom vedieť. Inak sa to nedozvie – a vaša láska ostane v móde platonického citu. Nehanbite sa prejaviť svoju skutočnú podstatu. Práca, kariéra a financie: pred Merkúrovcami sa črtá vynikajúci materiálny týždeň. Dostaví sa úspech za úspechom. Finančné kohúty sú otvorené ako už dávno nie. Zdravotný stav: cítite sa fit. To, čo treba ustriehnuť, je priberanie. 
 
RAK
Láska a vzťahy: Raci a Račice musia počas aktuálneho týždňa veľa komunikovať s blízkymi. Určité témy ostali nevypovedané – a kradnú z prajných citov. Len plodná debata zmôže zázraky. Práca, kariéra a financie: vodnému znameniu narastá sebavedomie. Uvedomuje si svoje kvality a plusy – a nebojí sa ich manifestovať. A to je kľúč k úspechu. Nadchádzajúce dni žičia aj výhram. Zdravotný stav: pozor na hrdlo, priedušky a pľúca. 
 
LEV
Láska a vzťahy: na obzore je romantický týždeň. Najmä zadaní Levi prežijú prekrásne chvíle po boku milujúcej osoby. Tá im znesie aj modré z neba. Duchovná ríša radí – lásku nielen berte, ale i dávajte. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visia robotné hádky. Zrejme sa pochytíte so šéfom či kolegom. Majte pripravené vhodné argumenty – bude vás chcieť slovne spacifikovať. Zdravotný stav: dbajte na zdravú stravu – vaše trávenie je nespokojné.
 
PANNA
Láska a vzťahy: Ach, tá vaša hlava – opäť úraduje naplno. Ustavične nad niečím premýšľate. A polovičke to prekáža. Namiesto toho, aby ste sa s ňou tešili z každodennosti bytia, ponárate sa do hustých – a v podstate k ničomu nevedúcich myšlienok. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí stres – a to poriadny. Obrňte sa. Snažte sa mu neprepadať a všetko vnímať z pozitívnej stránky. Zdravotný stav: haprovať môže imunita. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia uzdravovaniu vzťahov – osobných, rodinných, priateľských aj kolegiálnych. Ak niečo škrípe, dajte to do poriadku. Chce to plnohodnotnú debatu. Práca, kariéra a financie: žijete v ilúziách. Určitú materiálnu tému si prikrášľujete. Vedzte, že nikdy sa nezrealizuje v takej podobe, akú ste si vysnívali. Pozrite sa pravde do očí. Zdravotný stav: haprovať môžu oči, uši, prípadne aj zuby. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: ak vaše vzťahy škrípu, dôvodom je, že v nich vládnu ničotné a pasívne energie. Skrátka, vyhasol v nich život. Pustite sa do renesancie zväzkov – vneste do nich novátorské vibrácie. Práca, kariéra a financie: na obzore sú nové materiálne výzvy. Nebojte sa ich – hoci môžu na prvý pohľad pôsobiť riskantne. Prinesú vám úspech a prosperitu. Väčšmi manifestujte svoje kvality. Zdravotný stav: štrajkovať môže žalúdok. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: na niekoho z blízkych vyvíjate silný tlak. Uvedomte si, že takýmto spôsobom nič nevyriešite. Isté veci si vyžadujú prirodzený čas a prirodzenú evolúciu. Práca, kariéra a financie: ohniváci môžu v týchto dňoch zaregistrovať materiálne útrapy, prípadne aj zrady alebo podpásovky. Dôvod? Karmické zákony. Áno, skrze naoko negatívnych udalostí sa očisťujete od minulostných bremien. Zdravotný stav: pozor na nohy. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní sa vo vašich osobných vzťahoch naruší dôvera. Dbajte preto na to, aby ste neklamali a nepodvádzali. Uvedomte si, že lož má krátke nohy. Práca, kariéra a financie: určitá materiálna méta nevyjde podľa vašich predstáv. A možno stroskotá úplne. Uvedomte si, že taký je život – raz sme hore, inokedy zasa dolu. Ide o nekonečný kolobeh. Zdravotný stav: pozor na urogenitálny trakt. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na obzore je spoločenský týždeň. Snažte sa maximum času tráviť s príjemným osobami. Oživte staré priateľstvá. Napokon, dobrú zábavu potrebujete po dňoch disharmónie ako soľ. Práca, kariéra a financie: ste plný sily – a to je dobre. Sršíte nápadmi a ideami, ktoré – ak ich pretavíte do reality – prinesú úspech a kvalitné finančné toky. Aktuálne dni žehnajú aj výhram. Zdravotný stav: cítite sa fit. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovné sféry radia – venujte sa vlastnému ja. Napokon, v ostatnom čase ste pozornosť orientovali do iných. Robte čokoľvek, čo ulahodí vašej bytosti. Skrášlite telo, dušu i ducha. Práca, kariéra a financie: na obzore je ukončovaní týždeň. Ak vás určité aktivity nenapĺňajú – a neprinášajú uspokojenie ani pre dušu, ani pre peňaženku – dajte za nimi finálnu bodku. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete bolesti nôh. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405