Profesionálny kartoskop od 7. do 13. mája

01.05.2018 08:28

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raziel – karta „duchovno“

Aktuálny týždeň je vhodný na: spirituálny rast; nasávanie duchovných alebo ezoterických poznatkov; vedenie dialógov s Bohom či anjelmi; nebeský channeling – zasielanie túžob a želaní do Univerza
V tomto týždni sa treba vyhýbať: prehnanénu raciu a pragmatizmu; zavrhovaniu duchovna; odsudzovaniu iných uhlov ohľadu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Duchovne zrejem.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: oči
Kľúčový minerálny kameň: lapis lazuli
Dominantná a ochranná runa: Ós
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí, aby ste viac pozornosti orientovali do svojich blízkych – ľudí, na ktorých vám záleží. V ostatnom čase majú pocit, či dokonca podozrenie, že žijete výsostne materialisticky.  Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch vám v hlave skrsne zaujímavá myšlienka, ktorá do vašej osobnej kasy pritiahne peniaze. Dbajte však na jej postupné zreálňovanie. Zbrklý čin by priniesol oči pre plač. Zdravotný stav: pravidelne vypínajte hlavu.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: v „roháčoch“ sa hromadí príliš veľa hnevu. Ste ako sopka tesne pred vybuchnutím. Dbajte na to, aby ste neexplodovali v tú nejnevhodnejšiu chvíľu. Blízkych by ste slovne poriadne ranili. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa od vás očakáva viac energie a hnacej sily. Vyčkávanie na zázraky vášmu ja nesvedčí. Vedzte, že úspech je závislý od konkrétnych krokov, ktoré učiníte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu tráviace problémy. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: črtá sa pred vami týždňa krásna a estetiky. Zužitkujte tento atribút v prospech skrášľovania tela alebo zušľachťovania duše. Skrátka, urobte niečo pre vlastné ja. Čo by ste napríklad povedali na radikálnu zmenu imidžu? Práca, kariéra a financie: ak vás niekto požiada o pomoc, poskytnite ju. Aj v takom prípade, ak pôjde o peňažnú injekciu. Teraz pomôžete vy, onedlho to bude naopak. Zdravotný stav: dbajte na zdravý urogenitálny trakt. 
 
RAK
Láska a vzťahy: pred vodným znamením sa črtá týždeň upratovania. Pustite sa do veľkého gruntu príbytku. Napokon, za ostatné mesiace sa v ňom nahromadila masa nečistoty, ale aj ťažkých energií. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – pokúste sa vykonávané činnosti robiť z lásky, nie z povinnosti. V prípade, že v tomto smere neurobíte nápravu, ochoriete. Zdravotný stav: okrem únavy sa môžu objaviť nečakané bolesti končatín. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa od vás očakáva viac komunikácie. Otvorte svoje srdce dokorán – a vyjavte emócie v ich pravej podstate. Blízki to ocenia. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde sa črtá konflikt. Pokúste sa ho vyriešiť s chladnou hlavou, úsmevom na perách a správnymi argumentmi. To sú prvky, vďaka ktorým rivala alebo soka okamžite odrovnáte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hrdla. Pozor aj na pálenie záhy. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: ste príliš náročný jedinec. Na blízkych ľudí máte veľké nároky – a v ostatnom čase sú priam neznesiteľné. To preto sa vám emočne vzďaľujú. Siahnite po náprave. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa držte hesla – viac hláv, viac rozumu. Konajte spoločensky, nie samostatne. Spojenie kolektívnych síl sa pretaví do úspechu a zdaru. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti krčnej chrbtice, prípadne aj nafukovanie brucha. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: na obzore je romantický týždeň. Snažte sa o trávenie príjemných chvíľ s tými, ktorých ľúbite. Pre partnera alebo partnerku pripravte chutnú večeru pri sviečkach. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – miňte peniaze na niečo osožné a harmonické, napríklad dovolenku. Leto sa blíži – a preto si naplánujte letný relax už teraz. Dožičte si viac než obvykle. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s respiračným aparátom. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v partnerstve vypukne poriadne oheň. Na obzore je ostrá hádka alebo konflikt. Má to však svoj dôvod – takýmto spôsobom sa prečistí dlhodobá napätá atmosféra. Práca, kariéra a financie: pokúste sa väčšmi dôverovať vlastnému ja. V ostatnom čase nadobúdate pocit, že ste nanič. Ide však o klam mysle. V skutočnosti ste unikátny jedinec s množstvom brilantných nápadov. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s trávením. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: pred „ohnivákmi“ sa črtá harmonický vzťahový týždeň. Na obzore je bohatý spoločenský život. Na akciách alebo podujatiach stretnete ľudí s príjemným osobnostným fluidom. Práca, kariéra a financie: v ostatných dňoch ste si toho na plecia naložili viac než dosť. Duchovná ríša radí – siahnite po oddychu a relaxe. Čo tak napríklad pobehať slovenské regióny? Počasie tomu žičí. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite priberanie. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: do vzťahov vnášate príliš veľa starostí a problémov materiálneho charakteru. Uvedomte si, že vašich blízkych to, čo prežívate na poli práce, absolútne nezaujíma. Práca, kariéra a financie: na obzore sú osožné kontrakty, zmluvy či dohody. Akékoľvek kooperácie, ktoré majú priniesť úspech a zisk, stoja na reálnych a dôveryhodných pilieroch. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť bolesti pohybového aparátu. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: niekto z blízkych vás bude chcieť silou-mocou presvedčiť o svojej pravde. Snažte sa zachovať si vlastnú tvár a vlastné uhly pohľadu. Nenechajte sa manipulovať. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nie sú vhodné na veľké projekty alebo dynamické počiny. Dbajte na trpezlivosť a staré známe – pomaly ďalej zájdeš. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy. Dbajte tiež na zdravé žily a cievy. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vaši blízki majú pocit, že žijete v akejsi stagnačnej bubline. Všetko sa deje podľa zaužívaných noriem a princípov. Vyjdite z rutiny. Urobte niečo nečakané. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase ste ako zberný kôš. Na svoje plecia preberáte starosti, povinnosti a kompetencie iných ľudí. Zbavte sa tohto zlozvyku – škodíte si. Zdravotný stav: okrem únavy a vyčerpanosti majte pod kontrolou pohybový aparát. 
 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382