Profesionálny kartoskop od 4. do 10. júna

29.05.2018 12:14

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raguel – karta „čestnosť“

Aktuálny týždeň je vhodný na: otvorenú a priamu komunikáciu; šírenie právd; čestnosť a korektnosť; spravodlivé jednanie; 
V tomto týždni sa treba vyhýbať: klamstvám rôzneho druhu; neúprimnosti; šíreniu lží a neprávd; intrigánstvu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Do všetkých buniek môjho života prúdi svetlo pravdy a čistoty.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: respiračný aparát
Kľúčový minerálny kameň: tyrkys
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: črtá sa pred vami dôležité rozhodnutie – spojené s láskou alebo so vzťahmi ako takými. Verdiktu sa nebojte – keďže bude prameniť zo srdca, pôjde o správny krok. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa držte hesla – viac hláv, viac rozumu. Ak sa spojíte s tými správnymi ľuďmi, docielite nemalý úspech. V hlave máte množstvo skvelých ideí – realizujte ich. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjmeniť bolesti hlavy alebo točáky. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: vaša polovička alebo blízke osoby nadobúdajú pocit, že ste voči nim ľahostajný. Zmeňte optiku a postoj. Otvorte sa – a povedzte im, ako ich ľúbite a ako vám na nich záleží. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nesú prívlastok aktívne a dynamické. Nezaspite na vavrínoch – čím viac pružnej energie vyviniete, tým viac plodov úsilia nazbierate. Týždeň žičí aj cestám a cestovaniu. Zdravotný stav: pozor na respiračný trakt. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: duchovná ríša vás vyzýva k očiste osobnosti. Uvedomte si, aké negatívny črty hyzdia vaše vzťahy – a vzápätí popracujte na ich odstránení. Práca, kariéra a financie: isté aktivity alebo projekty, od ktorých si sľubujete veľa, sa budú zreálňovať pomalými krokmi. Ostaňte v trpezlivom duchu. Zbrklé hodenie flinty do žita by nič dobré neprinieslo. Zdravotný stav: pozor na skryté zápalové procesy. 
 
RAK
Láska a vzťahy: v ostatnom čase badáte, že vo vzťahoch len dávate, no spätná pozitívna energia neprichádza. Zľavte zo svojej dajnosti – ak tak neurobíte, vyšťavíte sa. A časom môžete i ochorieť. Práca, kariéra a financie: na obzore sú osožné kontrakty, zmluvy alebo dohody. Všetky dokumenty, ktoré v týchto dňoch podpíšete, prinesú zber sladkých plodov. Týždeň žičí aj menším výhram. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti dolných končatín. 
 
LEV
Láska a vzťahy: aktuálne dni žehnajú sebaláske. Investujte do seba maximum času, energie aj peňazí. Áno, môžete sa pustiť aj do radikálnej zmeny imidžu. Okolie to ocení. Práca, kariéra a financie: ak už dlhší čas nosíte vo svojej hlave veľký projekt – a dosiaľ ste sa báli pretaviť ho do reality, vedzte, že práve aktuálny týždeň je na takýto počin mimoriadne vhodný. Strachy dajte bokom. Zdravotný stav: merajte si krvný tlak. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: vaše vzťahy – osobné, priateľské alebo kolegiálne – sú v ostatnom čase vyhasnuté, prázdne a ponuré. Skrátka, chýba v nich iskra. Zmeňte to – a vpustite do nich novátorské energie. Práca, kariéra a financie: pred Pannami sa črtá prajný materiálny týždeň. Dlho očakávaný úspech je na spadnutie. Získané peniaze investujte najmä do seba – zaslúžite si to. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát.
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: na obzore sú nečakané zmeny alebo zvraty. Možno sa odohrá citové alebo vzťahové zemetrasenie. Má to tak byť – prostredníctvom krízy sa vyčistí vzduch. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia podpisom dôležitých dokumentov alebo riešeniu úradných záležitostí. Ak máte neporiadok v papierových veciach, učiňte nápravu. Zdravotný stav: buďte obozretný – hrozia menšie úrady alebo odreniny. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: niekto alebo niečo z externého prostredia narúša váš citový či vzťahový pokoj. Možno sa do vášho vzťahu tlačí tretia osoba. Poproste dobrotivých anjelov o ochranu partnerstva alebo manželstva. Práca, kariéra a financie: na obzore sú konflikty a hádky. Zrejme si s niekým na pracovnej pôde nesadnete – a vojdete si do vlasov. Vyhrá ten, kto bude mať pripravené kvalitnejšie argumenty. Zdravotný stav: pozor na hrdlo. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v ostatnom čase vyčkávate, čo pre vás urobí partner alebo blízka osoba. Ak ostanete v tomto móde, pozitívny výsledok sa nedostaví. Prvý krok musíte zrealizovať vy, a to urýchlene. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia výhram a víťazstvám. Stávate sa dieťaťom Šťasteny. Ak ste si ešte nenaplánovali letnú dovolenku, hor sa do nápravy. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s nohami. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: uvedomte si, že vo vzťahoch musí fungovať zdravá sloboda. Ak chcete svoju polovičku vlastniť, a teda i manipulovať, čoskoro jej narastú krídla. Práca, kariéra a financie: počas aktuálnych dní si dávajte pozor na zlodejov a dlhoprstých. Investície pozorne zvažujte. Držte sa hesla – trikrát meriam a raz režem. Zdravotný stav: objaviť sa môže choroba, ktorá vás už kedysi potrápila. Hľadajte jej psychosomatický spúšťač. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia spoločenskosti. Zájdite medzi ľudí – samota vášmu ja nesvedčí. Oprášiť smiete aj staré kontakty. Nahromadené emócie vybite umeleckou činnosťou. Práca, kariéra a financie: na pleciach toho máte veľa – a ak zotrváte v tomto móde, ochoriete. Stanovte si zdravé hranice a mantinely – v duchu teórie „odtiaľ-potiaľ“. Zdravotný stav: okrem únavy sa môžu objaviť starosti s nohami. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vaše vzťahy dopujete skepsou, negativizmom alebo jedovitosťou. Popracujte na eliminovaní škodlivých vlastností a čŕt. V opačnom prípade sa vám blízke osoby emočne vzdialia. Práca, kariéra a financie: peniaze, ktoré ste si istý čas schovávali, vrazte do domácnosti. Napokon, možno si ich vypýta úplne sama, a to tak , že sa čosi pokazí alebo znehodnotí. Zdravotný stav: dbajte na zdravý tráviaci trakt. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (870)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 279)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6408