Profesionálny kartoskop od 4. do 10. decembra

30.11.2017 09:38

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Sandalfon – karta „pustiť sa“
Aktuálny týždeň je vhodný na: pasívne bytie – v intenciách ľahkosti, slobodnosti a splývavosti; zabudnutie na všetky staré krivdy, bolesti, zrady či sklamania; vše-odpustenie; osobnostný rozkvet; meditáciu a rozjímanie
V tomto týždni sa treba vyhýbať: pridŕžania sa minulosti; vŕtaniu sa v zašlých deštruktívnych energiách; tlačeniu na pílu; prílišnej snaživosti a aktívnosti /vedúcej k vybíjaniu osobných síl/
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Všetko má svoj čas.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: psychika
Kľúčový minerálny kameň: ametrín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: od Baranov – nositeľov ohnivého znamenia zodiaku – sa v týchto dňoch vyžaduje milota a srdečnosť – najmä voči blízkym osobám. Uvedomte si, čo všetko pre vás v ostatnom čase urobili. Práca, kariéra a financie: o utuženie vzťahov sa snažte aj na pracovisku. Napokon, obklopujú vás ľudia, na ktorých sa môžete spoľahnúť v dobrom aj zlom. Vyjavte im vďačnosť. Zdravotný stav: cítite sa fit, „haprovať“ môže akurát tlak alebo tep.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: v predvianočnom období zabudnite na okolitý stres – a venujte sa vlastnému ja. Dožičte si viac – napríklad aj kúpou pekných či luxusných vecí. Práca, kariéra a financie: ste plný nápadov a skvelých ideí. Nevychrľte ich všetky naraz. Časť z nich si nechajte na novoročné obdobie – príde vhod. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä trávenie. V aktuálnych dňoch ustriehnite prejedanie sa a konzumáciu príliš mastných jedál. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: pred Vianocami si doprajte výlet. Zájdite buď na hory, alebo si dožičte wellness-pobyt – ideálne so svojou polovičkou. Takýmto spôsobom sa váš zväzok, ktorý v ostatnom čase chátral, opäť upevní. Práca, kariéra a financie: dôležité rozhodnutia na poli práce odložte do novoročného obdobia. V tejto etape života sa môže stať, že váš verdikt bude nesprávny. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä dolné končatiny. Pozor na drobné úrazy v domácnosti. 
 
RAK
Láska a vzťahy: v týchto dňoch dbajte na to, aby ste neboli manipulátorský človek, ktorý chce mať všetko podľa seba. Nezabúdajte, že aj názor iného člena domácnosti môže byť správny. Práca, kariéra a financie: pokým v osobných vzťahoch máte väčšmi načúvať svojim blízkym, na poli práce sa striktne držte svojich optík. Ak vás niekto bude chcieť „zahrabať“ do masy povinností, povedzte hlasné nie. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy alebo očí.
 
LEV
Láska a vzťahy: v ostatných mesiacoch ste pracovali ako fretky – teraz nastáva obdobie, keď si máte oddýchnuť. Ideálne s najbližšími. S osobami, na ktorých vám záleží, trávte maximum času. Práca, kariéra a financie: aktuálny týždeň nie je vhodný na veľké pracovné projekty či cibrenie kariéry. Uvedomte si, že na pracovisku sa istý čas zaobídu aj bez vás. Vypíšte si dovolenkový lístok. Zdravotný stav: pod kontrolou majte chrbticu. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa venujte vlastnému ja. Nie je vylúčené, že ste ho v ostatnom čase zanedbávali. Spýtajte sa ho, po čom prahne – a splňte mu všetky želania. I také, ktoré by mali byť finančne náročnejšie. Práca, kariéra a financie: do vášho pracovného života prichádzajú noví ľudia. A to je dobre – spoločnosť okolo vás sa čistí. Nepriatelia alebo sokovia sa postupne vzďaľujú. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti so žalúdkom alebo žlčníkom. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – v týchto dňoch sa neriaďte optikou svojich blízkych. Robte tak, ako káže vaše jadro – čiže najvnútornejšie dieťa. Takýmto spôsobom budete oveľa spokojnejší jedinec. Práca, kariéra a financie: odvážny duch a smelé vyžarovanie sa od vás vyžaduje aj na poli práce. Nebojte sa svoje kvality a plusy naplno manifestovať. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä horné a dolné končatiny. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: pred vodným znamením zodiaku sa črtá rodinný týždeň. Pokúste sa maximum času tráviť s blízkymi osobami, na ktorých vám záleží. Uvedomte si, že tu nebudú naveky. Práca, kariéra a financie: na veľké pracovné méty v týchto dňoch zabudnite. Ak by ste príliš tlačili na pílu, môžete si viac uškodiť ako pomôcť. Povinnosti odložte do novoročnej etapy. Zdravotný stav: konzumujte dostatok vitamínov – nech máte silnú imunitu.
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch vás niekto z blízkych poriadne rozčúli. Pokúste sa nereagovať emočne, ale racionálne a pragmaticky. Prípadne do konfliktu vôbec nevstupujte – daný jedinec sa vyzúri a bude dobre. Práca, kariéra a financie: na obzore je pracovné sklamanie alebo úder pod pás. Možno ide o odplatu za to, že ste v uplynulých mesiacoch konali nečestne a nespravodlivo. Zdravotný stav: okrem hrdla ustriehnite žlčník a pečeň. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: uvedomte si, že za všetko, čo človek má, musí ďakovať. Práve vďačnosť mu potom do života priťahuje ďalšie pozitívne momenty. Poďakujte sa za fajn ľudí, ktorí vás obklopujú. Práca, kariéra a financie: sňajte si z nosa ružové okuliare. Určité pracovné alebo podnikateľské méty nie sú založené na triezvych pilieroch. Ak by ste naďalej plávali v oblakoch, dostaví sa závratný pád. Zdravotný stav: pozor na zmyslové orgány. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní dbajte na to, aby ste neboli fackovací panák. Manipulátorské techniky či praktiky polovičky alebo blízkej osoby okamžite stopnite – nenechajte ich „nabobtnať“. Práca, kariéra a financie: zmluvy, obchody alebo transakcie, ktoré sa uskutočnia v predvianočnom období, prinesú zdar a osoh. Môžete sa tešiť sa masívne finančné toky. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä pohybový aparát. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: citovú dilemu, ktorá sa vás zmocní v týchto dňoch, neriešte. Nerozhodli by ste sa správne. „Lúskanie“ ľúbostného otáznika odložte na novoročné obdobie. Práca, kariéra a financie: počas aktuálneho týždňa dbajte na to, aby ste nepôsobili ako šedá myška. Takáto skromná póza vám nesvedčí. Naplno prezentujte svoje kvality a plusy. Šéfstvo to ocení. Zdravotný stav: objaviť sa môžu nepríjemné bolesti pohybového systému. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382