Profesionálny kartoskop od 30. júla do 5. augusta

20.07.2018 15:11

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Chamuel – karta Oddych

Aktuálny týždeň je vhodný na: vypnutie hlavy; relaxovanie a oddychovanie; meditáciu a rozjímanie; dovolenkovanie; kvalitný spánok
V tomto týždni sa treba vyhýbať: stresovým faktorom; prepínaniu osobných síl; vybíjaniu životných batérií; prebdeným nociam
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Doprajem svojmu ju oddych vždy, keď o to požiada.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: celostnú vitalitu organizmu
Kľúčový minerálny kameň: záhneda
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v ostatnom čase vkladáte energiu len do práce, povinností, prípadne vlastných záľub. Blízke osoby nadobúdajú pocit, že sú vám ľahostajné. Zmeňte prístup – v opačnom prípade sa vám emočne vzdialia. Práca, kariéra a financie: určitá aktivita, od ktorej si veľa sľubujete, stroskotá, prípadne nedopadne tak, ako si predstavujete. Nezúfajte – je to len kvapka v mori. Čoskoro prídete na ďalší nápad – a ten bude úspešný. Zdravotný stav: pozor na úrazy. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: duchovná ríša chce, aby ste väčšmi prejavovali svoje skutočné pocity. Otvorte sa. Blízki to ocenia. Napokon, v ostatnom čase vás okolie častuje prívlastkami uzavretý a nekomunikatívny. Práca, kariéra a financie: pracovné činnosti sa pre vás stávajú nudnou a stereotypnou rutinou. To preto vám už nespôsobujú radosť a pasiu. Zmeňte postoj – k úlohám pristupujte inak než doteraz. Zdravotný stav: objaviť sa môžu alergické reakcie. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v ostatnom čase ste príliš náročný jedinec – aspoň tak to vidí okolie. Zľavte z nárokov voči tým, ktorých ľúbite. Majú pocit, že ich chcete vykresať na svoj obraz. Práca, kariéra a financie: pred Blížencami, deťmi Merkúra, sa črtá úspešný materiálny týždeň. Aktivity alebo projekty vyjdú nad vaše očakávania. Aktuálne dni žičia aj výhram alebo víťazstvám. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete nepríjemné bolesti hlavy. 
 
RAK
Láska a vzťahy: niekto z vašich blízkych má problém – možno vzťahový, možno pracovný, možno zdravotný. Fyzickú pomocnú ruku však odmieta. Siahnite po duchovnej pomoci – modlite sa zaňho. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nesú zmenový a novátorský nádych. Určité záležitosti – spojené s prácou – sa transformujú. A hoci to môže na prvý pohľad vyzerať tragicky, v skutočnosti sa tak deje vo váš prospech. Zdravotný stav: viac športujte. 
 
LEV
Láska a vzťahy: duchovná ríša má pre vás dôležité posolstvo – na poli lásky a vzťahov viac konajte než snívajte. Ak sa vám niekto páči, povedzte mu to. Práca, kariéra a financie: na obzore sú materiálne peripetie. A tie vám môžu poriadne vybiť životné batérie. Poproste o blízkosť anjelov a archanjelov. Ich dotyky zabezpečia, že starosti zdoláte ľavou zadnou. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: počas aktuálnych letných dní neostávajte medzi štyrmi stenami. Samota vášmu ja nesvedčí. Hor sa medzi ľudí – do milej spoločnosti. Pozvania neodmietajte. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti je človek, ktorý vám poriadne lezie na nervy. V týchto dňoch hrozí, že sa s ním pustíte do ostrého sporu. Duchovná ríša radí – radšej si zahryznite do jazyka alebo narátajte do desať. Zdravotný stav: zaregistrovať môže starosti s krvným tlakom či tepom. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: ak ste doteraz na poli vzťahov tápali, nevediac, čo vlastne chcete, v týchto dňoch sa vo vašej hlave vyjasní. Skrátka, siahnete po akejsi citovej inventúre. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nežičia akčnosti a dynamickosti. Ak sa chystáte zrealizovať dôležitý projekt, ešte chvíľu počkajte. Na jeho odštartovanie bude vhodnejší čas. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti nôh alebo rúk. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní neinvestujte energiu do vzťahov, ale do vlastného ja. Venujte si maximum pozornosti – a doprajte si všetko, po čom ste už dlho túžili. Práca, kariéra a financie: aktivita, do ktorej ste nedávno vrazili energiu, sa konečne pretavuje do úspechu a zdaru. Môžete si mädliť ruky. Získané peniaze investujte do správnej veci. Zdravotný stav: cítite sa fit. Jediné, čo ustriehnite, je kvalitný spánok. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch zaregistrujete úbytok osobnej sily a vitality. Dôvod sa ukrýva v blízkom človeku, ktorý vám vybíja batérie. Ide o energo-upíra. Ochráňte sa. Práca, kariéra a financie: na obzore je faloš, klamanie, špekulovanie. Možno z vašej strany, možno smerom na vás. Snažte sa o poskytovanie aj vyžadovanie čestnosti a korektnosti. Lož má krátke nohy. Zdravotný stav: haprovať môže psychika a nervový systém. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia zdravej erotike. S polovičkou vyskúšajte niečo netradičné – napríklad i nevšedné polohy, ktoré medzi vami opätovne rozdúchajú energie vášne. Práca, kariéra a financie: strachy dajte bokom. Ak chcete odštartovať nové aktivity alebo činnosti, pustite sa do nich. Život miluje odvahu. Materiálne porážka vám nehrozí – ste pod ochranou. Zdravotný stav: starajte sa o svoje srdce. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: počas aktuálnych letných dní trávte maximum času s priateľmi alebo so známymi. O dobrú náladu bude postarané. Vďaka príjemnej spoločnosti z vás vyfučia starosti a bremená. Práca, kariéra a financie: stotožnite sa s teóriou, že čím menej budete tlačiť na pílu, tým viac úspechu zožnete. Splývajte s prúdmi a tokmi života. Všetko má svoj prirodzený čas. Zdravotný stav: pozor na zápalové procesy zospodu. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: v ostatnom čase vyhľadávate izoláciu. Stáva sa z vás samotár, ktorý neznáša blízkosť a prítomnosť ľudí. Pokúste sa zmeniť optiku. V opačnom prípade vás okolie začne častovať prívlastkom čudák. Práca, kariéra a financie: na obzore je rozkvet vlastnej sily. Doterajší myšací kožúšok môžete zavesiť na klinec. Ste plný nápadov – len sa ich nebojte s vervou a pompou pretaviť do reality. Zdravotný stav: rozprúďte lymfu – napríklad behom. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382