Profesionálny kartoskop od 30. apríla do 6. mája

24.04.2018 13:19

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Uriel – karta „dom“

Aktuálny týždeň je vhodný na: zmeny spojené s bývaním; sťahovanie; investície; zútulňovanie príbytku; praktizovanie modlitieb za rod a rodinu
V tomto týždni sa treba vyhýbať: neporiadku v domácnosti; hádkam a sporom na pôde rodiny; komplikovaniu vzťahov s najbližšími
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „V mojej domácnosti vládnu harmonické a láskyplné energie.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: kardiovaskulárny systém
Kľúčový minerálny kameň: olivín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: na obzore sú nečakané citové alebo vzťahové nuansy. Dejú sa v dôsledku čistenia karmy – čiže sú nevyhnutné pre vaše ja. Snažte sa vziať si z nich ponaučenie. Práca, kariéra a financie: na aktuálne dni budú deti Marsu spomínať v dobrom. Materiálne alebo finančné ciele sa pretavia do reality. Potešiť vás môže aj menšia výhra – pokúšajte preto Šťastenu. Zdravotný stav: dbajte na zdravú stravu – v opačnom prípade bude haprovať tráviaci trakt.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: duchovná ríša varuje – nebuďte vlastnícky alebo majetnícky človek. Pravda je taká, že blízku osobu chcete riadiť alebo transformovať na svoj obraz. Takýmto spôsobom kradnete jej autenticitu. Práca, kariéra a financie: určitá materiálna méta nestojí na reálnych pilieroch. Žijete s hlavou v oblakoch alebo si staviate takzvané vzdušné zámky. Sňajte si z nosa ružové okuliare a buďte väčšmi pragmatický jedinec. Zdravotný stav: pozor na nohy. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: prichádza čas na zažehnanie medziľudských nešvárov, nuáns, hádok a sporov – najmä medzi najbližšími. Zájdite s tými, ktorých ľúbite, na príjemný víkendový výlet. Slnko vám rozohreje duše. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti je sok, rival alebo nepriateľ. Nápady si prísne strážte. Duchovná ríša tiež radí – dbajte na to, aby ste nesadli na lep podvodníkovi. Zdravotný stav: kontrolujte psychiku. 
 
RAK
Láska a vzťahy: deti luny môžu prežiť hádavý týždeň – plný disharmónie a nepokoja. Možné hádky ustriehnite ešte skôr než stihnú prerásť do krvavej vojny. Práca, kariéra a financie: nič nepôjde samo. Duchovná ríša chce, aby ste životný volant uchopili pevne do rúk a nasmerovali ho tam, kam chcete. Univerzum ocení aktívne kroky, dynamické rozhodnutia a nebojácneho ducha. Zdravotný stav: pozor na trávenie. 
 
LEV
Láska a vzťahy: pred Levmi sa črtá medziľudský alebo spoločenský týždeň. Snažte sa maximum času tráviť s tými, na ktorých vám záleží. Nezabudnite na plánovanie letnej dovolenky. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – buďte spravodlivý, korektný a čestný jedinec. Akékoľvek materiálnej machinácie či špekulácie by na povrch vyplávali rýchlosťou blesku. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti chrbtice, prípadne aj neurologické neduhy. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v ostatných dňoch ste podráždený a lávu chrliaci jedinec. Dbajte na to, aby ste škodlivé ohnivé energie nepreniesli do osobných vzťahov. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – na poli práce alebo kariéry sa naučte hovoriť nie. Pravda je taká, že často pritakáte – a potom vám na plecia zosadnú tony úloh a povinností. Zdravotný stav: okrem psychiky ustriehnite orgány okolo solar plexu – najmä žlčník a pečeň. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: pred deťmi Venuše sa črtá silný spoločenský týždeň. Pozvanie medzi fajn ľudí neodmietnite. Osamelé Váhy môžu stretnúť spriaznenú dušu. Práca, kariéra a financie: cítite sa zacyklene – akoby sa vo vašom materiálnom živote nič nedialo. Ak ostanete v pasívnom a vyčkávacom móde, zázraky neprídu. Rozbite stojace vody – a to ráznymi rozhodnutiami. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť bolesti chrbtice. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa vás zmocní zvláštny smútok. Pravdepodobne budete prehodnocovať staré citové boľačky. Snažte sa v nich príliš nerýpať. Ak sa na určitú osobou hneváte, odpustite jej. Práca, kariéra a financie: črtá sa pred vami stabilný týždeň. Kroky, ktoré na poli matérie učiníte, prinesú sladké plody. Odštartovať môžete aj mierne riskantné aktivity. Zdravotný stav: dbajte na zdravé trávenie a pravidelne si merajte krvný tlak. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: vašej polovičke alebo blízkej osobe prekáža, že ste príliš analytický, racionálny alebo pragmatický človek. Pokúste sa aspoň raz za čas vypnúť hlavu – a naplno prejavte svoje skutočné pocity. Práca, kariéra a financie: pred Strelcami sa črtá novátorský týždeň. Čerstvé materiálne aktivity zabezpečia kvalitnejšie finančné toky. Aktuálne dni žičia cestám a cestovaniu. Zdravotný stav: pozor na bolesti hlavy alebo krčnej chrbtice. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v ostatných dňoch ste ponorený do akéhosi oparu temnoty, smútku, melanchólie. Vaši blízki na to reflektujú – a trápia sa pre vás. Pokúste sa na svojej tvári opätovne vyčarovať úsmev. Práca, kariéra a financie: črtá sa pred vami zmenový týždeň. Všetky materiálne korekcie, po ktorých siahnete, prinesú úspech. Aktuálne dni žičia investíciám. Zdravotný stav: objaviť sa môžu chronické ochorenia z minulosti. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: venujte sa cibrenie a utužovaniu rodinných vzťahov. Pozvite najbližších na chutný obed či večeru. O plodné dialógy bude dobre postarané. Možno si vydiskutujete aj staré resty. Práca, kariéra a financie: isté materiálne méty sa napĺňajú pomalšie – a vyžadujú si trpezlivého ducha. Ak zotrváte v pokojnom móde, čoskoro budete žať nemalú úrodu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu ochorenia predkov – takzvané dedičné neduhy. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa budete trápiť pre blízku osobu. Pravdepodobne urobí kroky, ktoré prinesú starosti a útrapy. Duchovná ríša radí – nepreberte jej ťažkú energiu na svoje plecia. Nezdravú empatiu dajte bokom. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde pozor na intrigy. Do žiadnych nevstupujte – otočili by sa proti vám. Poskytujte aj vyžadujte čestnosť a otvorenosť. Zdravotný stav: slabnúť môžu oči alebo uši. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 127)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6404