Profesionálny kartoskop od 29. októbra do 4. novembra

26.10.2018 14:59

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raziel – karta Viera

Aktuálny týždeň je vhodný na: vieru vo vlastné ja; vieru v iných ľudí; vieru v najvyššie princípy; pozitívne myslenie a radostné očakávanie; vedenie dialógov s Božou ríšou
V tomto týždni sa treba vyhýbať: zatrpknutosti; ateizmu; ne-viere; negativizmu a skepse; zavrhovaniu všetkého, čo má ráz duchovna alebo spirituality
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Verím a dôverujem.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: nervový systém a psychika
Kľúčový minerálny kameň: sodalit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: na aktuálne jesenné dni nebudú ohniváci spomínať radi. Na obzore sú hádky a spory. A keďže ste výbušný jedinec, ktorý si ustavične hudie len to svoje, môže sa stať, že osobné zväzky sa výrazne narušia. Práca, kariéra a financie: zľavte z tempa. Na pleciach toho máte príliš veľa. Priznajte si, že nestíhate. Napokon, nie ste robot. Ak nesiahnete po zmene, objavia sa zdravotné neduhy. Zdravotný stav: okrem únavy vás môže nemilo prekvapiť poranenia či úrazy.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: pred zemským znamením sa črtá vynikajúci týždeň – aj s ohľadom na vzťahy. Jestvujúce zväzky sa upevnia, osamelí Býci môžu naďabiť na dvoj-plameň. Vychutnávajte si romantické chvíle. Práca, kariéra a financie: ste pod Božím dohľadom. Všetky aktivity či projekty, do ktorých vrazíte energiu, vyjdú nad vaše očakávania. Zdravo riskujte – objaviť sa môže aj pekná výhra. Zdravotný stav: cítite sa fit. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: ak za určitý skutok, ktorý ste spáchali na poli vzťahov či lásky, cítite vinu, učiňte nápravu. Kajajte sa svojej polovičke. Vysvetlite jej, prečo sa urobili to či ono. Uľaví sa obom stranám. Práca, kariéra a financie: preťaženosť, ktorú vnímate za ostatné dni, môže negatívne zasiahnuť vaše ja. Uvedomte si, že nie ste stroj. Treba aj oddychovať. Napäté psyché zharmonizujete meditáciou. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite tráviaci trakt. 
 
RAK
Láska a vzťahy: tak veľmi chcete zmeniť blízku osobu, prípadne jej správanie, no ustavične narážate na nevôľu a odpor. Prestaňte tlačiť na pílu – a danú bytosť akceptujte so všetkými jej kladmi i zápormi. Práca, kariéra a financie: zmocňuje sa vás dilema – či viac energie vraziť do materiálnej, alebo do ľúbostnej sféry. Duchovná ríša sa prikláňa k druhej možnosti. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť bolesti hlavy. 
 
LEV
Láska a vzťahy: pred mnohými ohnivákmi sa črtá kritický týždeň. Levie vzťahy môžu prejsť zaťažkávajúcou skúškou – a prežijú len tie, ktoré stoja na pevných oporných múroch. Práca, kariéra a financie: ste plný sily, odhodlania, energie, vervy – a to sú atribúty, ktoré z vás robia materiálneho kráľa či kráľovnú. V podstate sa vám plnia všetky pracovno-kariérno-finančné sny. Zdravotný stav: štrajkovať môže krvný tlak – merajte si ho. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: ak o určitej osobe už dlhodobo snívate, no záujem z druhej strany je mizivý, siahnite po náprave. Zbavte sa falošných ilúzií – a dajte priestor novému človeku. Práca, kariéra a financie: cítite sa nenaplneno. Dôvod? Absencia peňazí. Je to preto, že v ostatnom čase stojíte na mieste. A stagnujúce vibrácie sú brzdou pri otváraní peňažných kohútikov. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete starosti s pohybovým aparátom. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: pozor na myšlienkové retrospektívy. Obzvlášť pozorní by mali byť tí jedinci, ktorí sú vo vzťahu. Vracanie sa k starej láske aktuálnemu zväzku neprospieva. Práca, kariéra a financie: niečo alebo niekto vás poteší. Možno vám dvihnú plat, možno kladne ohodnotia odvedenú robotu, možno sa nad vami usmejú anjeli šťastia a zošlú výhru. V každom prípade ste v plodnom období. Zdravotný stav: pozor na bolesti hlavy. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: pred vodákmi sa črtá erotikou nabitý týždeň. Ak riešite nuansy či problémy na poli osobného vzťahu, práve zdravá intimita ich rozpustí a odoženie. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti je človek, ktorý má nekalé úmysly. Môže ísť o intrigána, špekulanta či zlodeja. Majte oči na stopkách. Nechajte sa viesť intuíciou – máte ju silnú. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete slabnúci zrak. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: všetko chcete riadiť podľa vlastných noriem a princípov. A to je chyba. Vaši blízki majú pocit, že ich podceňujete a vnímate ako odpad. Zmeňte optiku. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia spoluprácam. Držte sa hesla – viac hláv, viac rozumu. Zmluvy či dokumenty, ktoré sa chystáte podpísať, možno považovať za seriózne. Zdravotný stav: ustriehnite priberanie na váhe. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: pred zemským znamením sa črtá harmonický vzťahový týždeň. Všetky ľúbostné nuansy sa utrasú. Na obzore sú romantické a silnými citmi popretkávané chvíle s blízkou osobou. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – pozor na špekulácie, podvody, ale aj riskovanie a hazard. Všetky materiálne kroky si dôsledne premyslite – v opačnom prípade vám ostanú oči pre plač. Zdravotný stav: objaviť sa môžu virózy a infekcie. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: vaša polovička alebo blízka osoba vás nesmierne poteší. Pravdepodobne urobí niečo, na čo už dlho čakáte. Aktuálne dni žičia zútulňovaniu príbytku. Vneste doň novátorské energie. Práca, kariéra a financie: stráňte sa intrigánov a energo-upírov. Mohli by vám spôsobiť problémy, z ktorých sa budete vysekávať dlhší čas. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete únavu, prípadne psychickú labilitu. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: na poli osobných či iných zväzkov vás čaká dôležitý verdikt. Duchovná ríša radí – riaďte sa intuíciou a zmyslami, nie raciom. Len tak sa môžete rozhodnúť správne – v intenciách potrieb duše. Práca, kariéra a financie: niečo na poli zamestnania hapruje – a vám to odsáva osobnú energiu. Považujte nad tým, či je robota, ktorú vykonávate, tým pravým orechovým. Ak nie, siahnite po zmene. Zdravotný stav: štrajkovať môžu nohy. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382