Profesionálny kartoskop od 25. septembra do 1. októbra

20.09.2017 15:56

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Metatron – karta „duchovné zrenie“
Aktuálny týždeň je vhodný na: nasávanie duchovných poznatkov; spirituálne zrenie; načúvanie intuícii; vedenie dialógov s Bohom; anjelský channeling; cibrenie viery
V tomto týždni sa treba vyhýbať: skepse; prehnanému racionalizmu a pragmatizmu; zavrhovaniu nebeskej ríše
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Verím a dôverujem.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hlavu ako takú
Kľúčový minerálny kameň: čaroit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: vaši blízki majú pocit, že ich ignorujete. A pravda je taká, že v ostatnom čase hľadíte len na seba, vlastné potreby a blaho. Uskutočnite nápravu – v opačnom prípade sa vám budú najbližší vzďaľovať. Práca, kariéra a financie: na obzore sú osožné cesty. Obzvlášť úspešní budú tí Barani, ktorí pracujú mimo domoviny. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä spánok a psychiku. Nezabúdajte na adekvátny oddych.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa na poli lásky budete cítiť ako vyšťavený citrón. Dôvod? Množstvo starostí, ktoré vám na plecia položia blízke osoby. Stanovte si hranice a mantinely. Práca, kariéra a financie: niekto vo vašej blízkosti nie je korektný a úprimný. Majte preto oči na stopkách – a zapnite intuitívne senzory. Pomocou nich protivníka či klamára na pracovnej pôde odhalíte rýchlosťou blesku. Zdravotný stav: pozor na únavu a stresové faktory. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v ostatnom čase beriete osobné vzťahy ako samozrejmosť. Zmeňte životnú optiku a začnite za všetky zväzky, ktoré vás obklopujú, ďakovať. Práca, kariéra a financie: na obzore sú materiálne nepríjemnosti. Zrejme vás niekto oklame, prípadne prídete o nemalé peniaze. Majte preto oči na stopkách a držte sa hesla – trikrát meraj, raz rež. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte horné i dolné končatiny. 
 
RAK
Láska a vzťahy: na  okolie pôsobíte ako sopka, ktorá práve vybuchuje. Kroťte svoje emócie – v opačnom prípade hrozí, že vyrieknete niečo, čo by blízku osobu poriadne ranilo. A odpúšťala by vám veľmi dlho. Práca, kariéra a financie: na pleciach máte toho príliš veľa – nezabúdajte na oddych. Ak sa považujete za workoholika, zmeňte to. Puntičkárstvo či prehnaný detailizmus zaveste na klinec. Zdravotný stav: pozor na vyčerpanosť a bolesti hlavy. 
 
LEV
Láska a vzťahy: „ohniváci“ budú v týchto dňoch plní sexuálnej energie. Dávajte si pozor, aby to neprerástlo do nevery – zvlášť v prípade, že máte fungujúci vzťah. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde si stanovte mantinely v podobe „odtiaľ-potiaľ“. Pravda je taká, že v poslednom čase prepínate svoje sily. Výsledkom môže byť výrazne narušené zdravie. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite srdcovo-cievny aparát. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: dbajte na to, aby vaša rodina fungovala ako švajčiarske hodinky. Čo tak zorganizovať veľké stretnutie blízkych členov? O príjemné fluidum bude dobre postarané. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vás vyzýva, aby ste svoje klady a plusy neschovávali v útrobách. Je čas manifestovať ich – teda ukázať svetu. Hanbu či prehnanú pokoru dajte bokom. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s kosťami alebo kĺbmi. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: niekto z vašich blízkych nehrá fair play. Zrejme vás klame – a to v podstatných veciach. Zapnite svoju intuíciu – tá vám našepká vždy, keď vás bude chcieť podviesť. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde sa cítite ako piate koleso na voze. Dôvod? Na okolie pôsobíte ako šedá myška bez cieľov a mét. Prebuďte v sebe internú šelmu a nebojte sa zaujať. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s pohybovým aparátom. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: vo vzťahovej sfére hrozia starosti, peripetie a nedorozumenia. Nevzdávajte sa. Pevnou vôľou a optimistickým vyladením sa ľúbostné problémy vyriešia. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch si dávajte pozor na urážlivosť a preexponované ego. Ak vám niekto z kolegov bude chcieť poradiť, neberte to ako atak, ale ako priateľské gesto. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s imunitou, kontrolujte aj psychiku. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: ak vaše vzťahy nefungujú, dôvod nehľadajte v okolí, ale vo svojich útrobách. Zrejme nemáte spracované staré ľúbostné resty – napríklad vo forme neodpustenia predošlej polovičke. Práca, kariéra a financie: na obzore je masa povinností, úloh a zodpovednosti. Vyhýbajte sa stresovým faktorom – ak sa im poddáte, hrozia závažnejšie zdravotné neduhy. Zdravotný stav: okrem únavy sa pripravte na ochorenia respiračného aparátu. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa od vás na poli lásky vyžaduje kreatívny duch, nápaditosť a inovatívnosť. Ak máte pocit, že ste uviazli v rutinných energiách, zmeňte to. Polovička korektúry ocení. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vraví – neprejavujete svoje pravé Ja. Zrejme sa bojíte ukázať svetu, koľko vervy vo vás drieme. Strach zameťte pod koberec a predveďte svoju internú šelmu. Zdravotný stav: pozor na pohybový aparát. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: vzdušné znamenie by malo v týchto dňoch ustriehnuť kučeravé myšlienky – zvlášť v takom prípade, ak ste vo vzťahu. Uvedomte si, že flirty či nevera sú zneuctením zväzku aj polovičky. Práca, kariéra a financie: do materiálnej sféry prúdia novátorské energie. Všetko čerstvé a svieže, do čoho vrazíte energiu, sa vydarí. Aktuálne dni žičia zlepšovaniu finančných tokov. Zdravotný stav: pozor na tlak a tep. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: trápite sa na poli lásky? Pokúste sa citové nuansy nevnímať ako zlo, ale ako lekcie či skúšky, ktoré z vás robia duchovne vyspelejšieho jedinca. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch si dávajte pozor na intrigánov a falošných ľudí. Nápady si prísne strážte – hrozí, že vám ich zlomyseľný človek bezcitne ukradne. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä hlavu, psychiku a spánok. Dbajte na zdravú stravu. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405