Profesionálny kartoskop od 24. do 30. septembra

21.09.2018 06:54

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raziel – karta Boží kanál

Aktuálny týždeň je vhodný na: tvorivosť a nápaditosť; zasielanie snov a túžob do univerza; dôverovanie tomu, že najvyššie sféry sa rady a s láskou postarajú o naplnenie želaní
V tomto týždni sa treba vyhýbať: skepse; pochybovačnosti; zavrhovaniu duchovna
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Som pod Božím dohľadom.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: psychika
Kľúčový minerálny kameň: čaroit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pred Baranmi sa črtá príjemný týždeň, a to najmä s ohľadom na medziľudské vzťahy. Obklopia vás príjemné osoby, ktoré vám dobijú životné batérie. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visia dôležité zmluvy, dohody, kontrakty či kooperácie. Obzvlášť prajné dni sú nachystané pre Baranov – podnikateľov. Obchody vyjdú nad očakávania. Zdravotný stav: merajte si krvný tlak – môže haprovať.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: nositeľov zemského znamenia zvieratníka čaká citová dilema. Pravdepodobne si položíte otázku, či človek, pri ktorom ste, je tým pravým orechovým. Zvážte všetky za a proti – a verdikt na seba nenechá dlho čakať. Práca, kariéra a financie: vykonávané činnosti vás nudia. Dôvod? Pristupujete k nim príliš dogmaticky a rutinne. Zmeňte uhol pohľadu – a robotu začnete opätovne milovať. Zdravotný stav: štrajkovať môžu kolená. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vo vašej blízkosti je človek, ktorý potrebuje nakopnúť. Majte oči na stopkách – prezradí ho smutný výraz v tvári. Uvedomte si, že dobrou radou mu môžete výrazne zmeniť život. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visia čerstvé možnosti. Obzvlášť prajné dni sa črtajú pred tými vzdušnými jedincami, ktorí túžia po novej robote. Príde ako blesk z jasného neba. Zdravotný stav: dbajte na imunitu, dopujte sa vitamínmi. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vaši blízki nadobúdajú pocit, že na nich kašlete. V ostatnom čase investujete maximum energie do práce. A to je chyba. Cibrite osobné zväzky – zaslúžia si to. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí: zľavte z tempa. Ste ako perpetuum mobile – a váš pomyselný motor beží na plné obrátky. Ak ostanete v šialenom tempe a vyladení, môžete ochorieť. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite obličkový systém. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v prípade, že budejete nový vzťah, dbajte na to, aby ste to neprepískli s rýchlosťou. Všetko má svoj čas – zväzok treba cibriť postupne a trpezlivo. Práca, kariéra a financie: práca, ktorej sa venujete, vás teší. Skrátka, vykonávate ju z radosti. A to je dobre. Už ste pochopili, že ak človek miluje svoje zamestnanie, plní jeho dušu, ale i peňaženku. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s kardiovaskulárnym systémom. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: k citovým alebo ľúbostným témam pristupujete skrze racia a striktného pragmatizmu. A to je chyba. Zapnite intuíciu – tá vám poradí oveľa lepšie než ego-myseľ. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – neopakujte materiálne chyby z minulosti. Uvedomte si, aké pracovné alebo finančné nuansy ste kedysi učinili – a snažte sa o to, aby opätovne nezaúradovali. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v ostatnom čase sa fixujete na svoju polovičku – ste k nej ako prikovaný. A to je chyba. Uvedomte si, že máte aj priateľov. Neklaďte ich na druhú koľaj. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni majú novátorský charakter. Všetko čerstvé, do čoho vrazíte energiu, vyjde nad vaše očakávania. Spontánne rozhodnutia sa pretavia do kvalitnejších finančných tokov. Zdravotný stav: dbajte na dostatočný príjem tekutín. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: z duchovnej ríše prichádza dôležitá rada – nesadnite na lep zlomyseľnému a namrzenému človeku z okolia. Mohol by vás poriadne vytočiť – a hádka by bola okamžite na streche. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase sa preťažujete – či si to priznáte, alebo nie. Vaše ja bije na poplach. Skrátka, máte toho priveľa. Riešenie? Poriadny oddych. Trebárs aj v exotike. Zdravotný stav: okrem vyčerpanosti ustriehnite hrdlo. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: aktuálne dni sú priam stvorené na zveľaďovanie sebalásky. Doprajte si viac – trebárs aj luxus. Čo by ste povedali na zmenu imidžu? Istotne vám prospeje. Práca, kariéra a financie: ak sa vám na poli práce prestáva dariť, dôvod nehľadajte v okolí, lež vnútri seba. Stávate sa skeptickým jedincom. A negativizmus veľa dobra neprináša. Zmeňte optiku. Zdravotný stav: objaviť sa môžu nepríjemné bolesti hlavy alebo krčnej chrbtice. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: vaše ja sa otvára. Ak ste dosiaľ pôsobili ako uzavretá truhlica, z ktorej bolo treba emócie priam páčiť, teraz sa situácia mení – priamo a bez otáľania hovoríte o tom, čo chcete, ale i tom, čo si neželáte. Práca, kariéra a financie: na obzore je dôležitá cesta. Možno len tak – kvôli pookriatiu dušu, možno materiálneho charakteru. V každom prípade sa jej nebráňte. Zdravotný stav: pozor na zápalové procesy a virózy. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: vaše osobné zväzky stagnujú – majú ničotný charakter. Ak dôvod hľadáte v okolí, ste na omyle. Tkvie vo vás. V podstate sa o ne nestaráte. Uvedomte si, že vzťahy treba ustavične vyživovať novátorskými energiami. Práca, kariéra a financie: nebuďte tvrdohlavec. Stotožnite sa s teóriou, že aj druhá strana môže mať pravdu. Viac než inokedy dbajte na zdravé kompromisy. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite dolné končatiny. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: nad všetkým príliš veľa uvažujete. Všetko analyzujete, prehodnocujete, obraciate z každučkej strany. Polovičke alebo blízkej osobe to prekáža. Zmeňte optiku. Práca, kariéra a financie: dobrá správa – istá osoba ocení vašu prácu. Poviete si – konečne si ma niekto všimol. Finančné kohúty máte pootvárané – snažte sa o to, aby do vašej kasy natieklo viac peňazí. Zdravotný stav: pozor na nervový systém a hlavu.
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 124)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 274)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6396