Profesionálny kartoskop od 23. do 29. júla

20.07.2018 15:07

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Gabriel – karta „bremeno“

Aktuálny týždeň je vhodný na: oddychovanie, relax a dovolenku, meditáciu a rozjímanie, čistenie dlhodobých problémov – snímanie ťažkých bremien
V tomto týždni sa treba vyhýbať: prepínaniu osobných síl, hazardovaniu s osobnou energiou, stresovým faktorom, preberaniu cudzích starostí na vlastné plecia
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Žijem ľahko, slobodne a splývavo.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hlavu a psychiku
Kľúčový minerálny kameň: krištáľ
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch si dávajte pozor na vypovedané slová. Z úst by vám mohli vyletieť frázy, ktorými by ste blízkych poriadne urazili. A diera na srdci by sa potom plátala neskutočne dlho. Práca, kariéra a financie: niekto zo známych alebo priateľov vyrukuje so zaujímavou ponukou – schopnou priniesť nemalé peniaze. Áno, tento počin môžete považovať za seriózny. Pustite sa doň. Zdravotný stav: objaviť sa môžu alergické reakcie.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: niekto si brúsi zuby na váš vzťah. Môže ísť o soka, rivala alebo neprajníka. Majte sa na pozore. S polovičkou sa veľa zhovárajte. Komunikácia je základom kvalitného zväzku. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia výhram a víťazstvám. Áno, pokúšať smiete aj anjelov šťastia. Nie je vylúčené, že vaše konto bude obohatené o nemalé peniaze. Zdravotný stav: haprovať môže respiračný trakt. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: oplývate sexepílom. O nápadníkov núdzu nemáte. Aktuálne dni žičia zdravej erotike. Ak badáte, že s polovičkou to už pod perinou nie je to, čo bývalo, vyskúšajte nové polohy či techniky. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí hádka – buď kvôli práci, alebo peniazom. Majte pripravené rázne a presvedčivé argumenty – len tak odrovnáte soka či rivala. Zdravotný stav: život vám môže znepríjemniť zvýšená hlienitosť. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vaše vzťahy sú nudné, stereotypné a rutinné. A to – veru – neprospieva ani vám, ani polovičke. Pokúste sa do zväzku vniesť novátorské a svieže energie. Práca, kariéra a financie: materiálne plány, od ktorých si veľa sľubujete, sa vyvŕbia úplne inak než očakávate. Nezúfajte a neprepadajte panike. Raz je človek hore, inokedy zasa dolu. Ide o prirodzenú evolúciu. Zdravotný stav: ochromiť vás môžu bolesti pohybového aparátu. 
 
LEV
Láska a vzťahy: blízke osoby majú pocit, že vaše srdce je chladné a uzamknuté. Skúste im prejaviť viac prajných citov. V opačnom prípade riskujete, že sa vám emočne vzdialia. Práca, kariéra a financie: ak v týchto dňoch zabojujete, dosiahnete nemožné. Prostredníctvom vervy a hnacej sily zažijete nevídaný úspech. Anjeli šťastia stoja po vašom boku. Zdravotný stav: haprovať môže srdcovo-cievny systém. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v týchto dňoch dbajte na to, aby vám z úst sálali len príjemné a láskyplné slová. Ak ich neustriehnete, hrozí, že vplyvom vnútorného napätia verbálne urazíte blízkeho človeka. Práca, kariéra a financie: aktuálny týždeň žičí novátorským energiám. Áno, pustite sa do čerstvých materiálnych výziev. Vyjdú nad vaše očakávania. Zdravotný stav: ak bojujete s niektorou z foriem závislostí, pokúste sa ju minimalizovať. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: duchovná ríša apeluje na to, aby ste na poli vzťahov dbali na recipročné energie. Dávajte aj berte. Ak sa budete len rozdávať, vaša osobná energia zmizne. A to môže priniesť únavu, prípadne aj choroby. Práca, kariéra a financie: nedávno ste urobili dôležité materiálne rozhodnutie. A teraz uvažujete nad tým, či bolo správne. Vedzte, že áno. Šlo o korektný krok. Zdravotný stav: okrem vyšťavenosti ustriehnite chrbticu. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: počas aktuálnych horúcich dní si dávajte pozor na nežiaduce hádky a spory – najmä také, ktoré vznikajú pre malichernosti. Zbytočne tak vyšťavíte seba aj okolie. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase ste pracovali od svitu do mrku. Teraz máte oddychovať. Doprajte si luxusnejšiu dovolenku. Napokon, môžete si ju dovoliť. Zdravotný stav: ochromiť vás môžu menšie bolesti dolných končatín. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: aktuálne dni máte tráviť s tými, na ktorých vám záleží. Usporiadajte pekné rodinné stretnutie – a pozvite naň všetkých ľudí, ktorí sú vášmu srdcu blízki. Práca, kariéra a financie: zľavte z tempa. Ustavičné náhlenie sa za úspechom alebo peniazmi vášmu ja nesvedčí. Napokon, leto je na to, aby ste väčšmi vypli hlavu a oddychovali. Zdravotný stav: pozor na žalúdočné alebo črevné virózy. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: nie je vylúčené, že sa dostanete do citovej dilemy. Budete zvažovať, ktorá možnosť je tá správna – či ostať pri starom, alebo opáčiť nové vetry. Duchovná ríša dáva na piedestál prvú alternatívu. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia nasávaniu nových poznatkov. Vedzte, že všetky informácie, ktoré vstrebete, dopomôžu k úspechu a zdaru. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: aktuálne dni určite netrávte medzi štyrmi stenami. Vaše ja volá po spoločnosti. Oprášte staré kontakty – ozvite sa dávnym priateľom. O skvelú náladu bude kvalitne postarané. Práca, kariéra a financie: načúvajte intuícii – dobre vám poradí pri riešení dôležitej alebo kľúčovej materiálnej dilemy. Ak by ste počúvali len hlasy racia, rozhodnete sa nesprávne. Zdravotný stav: telu doprajte viac prírodných vitamínov. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: niekto z blízkych vás bude chcieť získať na svoju stranu – a preonačiť vás na vlastný obraz. Držte sa svojej optiky – a nedovoľte, aby sa vami mávalo či manipulovalo. Práca, kariéra a financie: vedzte, že život má rád aktivitu a dynamiku. Nad novými možnosťami na materiálnej báze dlho neotáľajte. Pružné a spontánne rozhodnutia sú tie naj. Zdravotný stav: haprovať môže tráviaci trakt. Zlepšite životosprávu. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405