Profesionálny kartoskop od 23. do 29. apríla

17.04.2018 11:06

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Haniel – karta „odvaha“

Aktuálny týždeň je vhodný na: aktívne kroky; dynamické rozhodnutia; nebojácne počiny; zdravé prezentovanie vlastnej sily a vervy
V tomto týždni sa treba vyhýbať: ustráchanosti; schovávaniu sa v ulite; stagnácii
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Rastiem a napredujem – a to vo všetkých sférach života.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: nohy
Kľúčový minerálny kameň: granát
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v aktuálnych dňoch si dávajte pozor na žiarlivostné scény. Ak chcete vyrukovať s určitou informáciou voči polovičke, najskôr si ju dôsledne preverte – aby nebola výsledkom vašej bujnej fantázie. Práca, kariéra a financie: v hlave riešite viacero projektov, plánov či mét. Pravda je taká, že vytvárate chaos. Odporúčanie duchovnej ríše znie: sústreďte sa na jeden cieľ. To je cesta k úspechu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: pred deťmi Venuše sa črtá náročný týždeň – aj s ohľadom na city, aj s ohľadom na prácu. Vo vzťahoch môžete zaregistrovať početné hádky a spory. Niekto z blízkych vám odsáva osobnú energiu. Práca, kariéra a financie: na obzore je masa úloh a povinností. Ak im prepadnete, hrozia ochorenia s dlhodobejšou rekonvalescenciou. Striedajte vypätie s adekvátnym oddychom. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite hlavu. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v aktuálnych dňoch pocítite samotu a osamelosť. Neviďte to však čierne; práve naopak. V objatí s vlastnou dušou môžete prejsť akousi sebareflexiou – a uvedomiť si, kým ste, čo chcete a kam kráčate. Práca, kariéra a financie: nadchádzajúce dni žičia plodným kontraktom alebo zmluvám. Ponuku od príjemného človeka môžete vnímať ako serióznu a osožnú. Zdravotný stav: merajte si krvný tlak. 
 
RAK
Láska a vzťahy: na úrovni vzťahov sa pripravte na veľké zmeny. Dá sa povedať, že určitá citová udalosť zasiahne do vášho bytia – a zamáva s doterajšími štruktúrami. Snažte sa ju vnímať ako pozitívnu – rozvíri stojace vody. Práca, kariéra a financie: stojíte na pevných pilieroch. Kroky, ktoré na úrovni práce či kariéry urobíte, prinesú sladké plody. Koncom týždňa sa pustite do veľkého upratovania príbytku. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť zápalové procesy. 
 
LEV
Láska a vzťahy: pred slnečnými bytosťami sa črtá vzrušujúci týždeň. Na obzore je zlepšenie intimity alebo erotiky. Pozvanie do milej spoločnosti neodmietnite. Práca, kariéra a financie: peniaze investujte do správnej veci – napríklad do letnej dovolenky. Napokon, čoskoro odštartuje. Vyberte si destináciu, po akej prahnete už roky. Zdravotný stav: objaviť sa môžu srdcové alebo cievne neduhy. Ak treba, navštívte lekára. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: duchovná ríša vyzýva, aby ste zľavili z manipulátorských techník voči polovičke alebo blízkej osobe. Často nadobúda pocit, že ju držíte v takzvanej zlatej klietke. Práca, kariéra a financie: črtá sa pred vami týždeň ako vystrihnutý z rozprávky. Všetky materiálne ciele sa pretavia do reality. Môžete aj zdravo riskovať. Ste magnetom na peniaze. Zdravotný stav: cítite sa fit. Jediné, čo môže haprovať, sú nohy. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: do citovej sféry prúdi požehnanie. Vzťahové nuansy sa rozplývajú, v starých medziľudských sporoch nachádzate prieniky a kompromisy. Očakávať môžete pekný dar. Práca, kariéra a financie: univerzum vám načúva viac ako dosiaľ. Skompletizujte si svoje materiálne ciele a méty – a zašlite ich prostredníctvom pozitívneho rituálu nahor, čiže do duchovnej ríše. Čoskoro ich pretaví do reality. Zdravotný stav: pozor na zápaly v lonovej oblasti. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: na obzore je podraz alebo jedovatý šíp od blízkej osoby. Ak sa tak stane, neprechovávajte voči nej negatívne emócie. Vedzte, že urobila tak z jasného dôvodu – sama je nešťastná, a tak rozosieva zlo i do prostredia, ktoré ju obklopuje. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – uvedomte si svoje kvality a ukážte ich svetu. Zdravé sebavedomie prinesie úspech a zdar. Zdravotný stav: objaviť sa môžu tráviace neduhy. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: na obzore je zlepšenie osobných vzťahov. Duchovná ríša radí, aby ste sa väčšmi starali o starších členov rodiny. Potrebujú pomoc – možno materiálnu, možno duchovnú. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa od vás očakáva samostatný úsudok – bez ohľadu na názory alebo postoje okolia. Vedzte, že rozhodnutia – prameniace z útrob vášho ja – prinesú nemalý úspech. Zdravotný stav: ak registrujete, že vám stúpa váhu, začnite športovať. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: deti zeme môžu v týchto dňoch vstúpiť do zbytočných konfliktov. Ešte predtým, než do nejakého vkročíte, pouvažujte nad tým, či vám za to stojí. Snažte sa fungovať v móde pokoja a mieru. Práca, kariéra a financie: vo vašej hlave vládne materiálny alebo finančný chaos. V určitých témach sa strácate a nevidíte východisko. Chce to len na pár dní vypnúť myseľ – a rozuzlenie príde samo. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti chrbtice. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: určitá citová téma vás kvári už dlhší čas – a neviete z nej nájsť východisko. V týchto dňoch svitá na lepšie časy – vaša originálna myseľ vyprodukuje optimálne riešenie. Práca, kariéra a financie: na obzore je novátorský týždeň. V podstate platí, že všetko čerstvé a svieže, do čoho vrazíte energiu, vyjde nad vaše očakávania. Hlavne žiadne strachy. Zdravotný stav: okrem bolestí hlavy vás môže potrápiť slabnúci zrak. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: určitá blízka osoba vás bude chcieť zmanipulovať na svoj obraz. Držte sa vlastných uhlov pohľadu a nenechajte sa ovládať či riadiť. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vystríha pred neuváženými finančnými skutkami. Všetky investície si dôsledne zvážte. Ak vám dá ktokoľvek podpísať zmluvu či listinu, najskôr si ju preštudujte – ako sa hovorí – do špiku kosti. Zdravotný stav: dávajte pozor na cestách alebo počas prechádzok – hrozia úrazy. 
 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382