Profesionálny kartoskop od 20. do 26. augusta

15.08.2018 10:08

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Jofiel – karta Vnútorný nepriateľ

Aktuálny týždeň je vhodný na: prácu na vlastnom ja – posilňovanie pozitívnych vlastností a utlmovanie tých negatívnych; osobnostný prerod; očistu škodlivých myšlienok alebo emócií; odstraňovanie interných prekážok – blokov, ktoré človeku bránia v napredovaní
V tomto týždni sa treba vyhýbať: negativizmu; skepse; ustráchanosti; vytváraniu vnútorných blokov, prekážok a škodlivých kódov
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Pracujem so svojím ja – aby som bol lepším človekom.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: tráviaci trakt
Kľúčový minerálny kameň: jantár
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením zodiaku sa črtá vynikajúci týždeň – aj na poli lásky, aj na pracovnej pôde. Vzťahová sféra rozkvitá. Ľúbite a ste ľúbený. Osamelí jedinci môžu stretnúť dvojplameň. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni majú aktívny a dynamický charakter. Čím viac tvorivej sily vyviniete, tým viac úspechu zožnete. Oplývate vynikajúci presviedčacími danosťami – zužitkujte to vo svoj prospech. Zdravotný stav: na obzore nie sú žiadne závažné choroby.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: duchovná ríša vystríha – pozor na kučeravé či nerestné myšlienky. Opatrní by mali byť najmä tí Býci, ktorí sú vo vzťahoch. Lož by na povrch vyplávala rýchlosťou blesku. Práca, kariéra a financie: ak sa vám na poli matérie prestáva dariť, dôvod je prozaický – k povinnostiam nepristupujete s láskou, ale s odporom. Zmeňte prístup a optiku. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete starosti s obličkami alebo genitáliami. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: určitého človeka si prikrášľujete a čačkáte. Skrátka, vidíte ho takého, akého ho chcete vnímať; nie však takého, aký reálne je. Ak si z nosa nesňajete ružové okuliare, môžete zažiť tvrdé precitnutie. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase na poli matérie len dávate, no neprijímate. Je čas vypýtať si za odvedenú robotu viac. Zaslúžite si to. Zdravotný stav: zhoršovať sa môže zrak, prípadne aj sluch alebo zuby. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vo vašej blízkosti je človek, ktorý vášmu vzťahu alebo citovému životu nežičí. Väčšmi sa chráňte, napríklad modlitbami. Proste svojich dobrotivých anjelov, aby posilňovali vaše osobné strážne svetlo. Práca, kariéra a financie: to, čo dosiaľ stálo a stagnovalo, sa dáva do pohybu. Opäť sa vo vás prebúdza stratená sila. A to – pochopiteľne – ústi do úspechu a zlepšovania finančných tokov. Zdravotný stav: dbajte na zdravý tráviaci trakt. 
 
LEV
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia intimite a erotike. Ak ste vo vzťahu, v ktorom zdravá sexualita vychladla, urobte všetko preto, aby sa situácia zvrátila. Uvidíte, ako sa vylepší aj samotný zväzok. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti je sok alebo nepriateľ. Zapnite intuíciu – tá ho okamžite odhalí. Listiny či dokumenty, ktoré sa chystáte podpísať, si dôsledne preštudujte. Zdravotný stav: dbajte na pitný režim. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v ostatnom čase sa vo vás prebúdzajú mamonárske sklony. Myslíte viac na úspech a peniaze než na uspokojivé vzťahy. A to je chyba. Financie vás šťastným neurobia. Práca, kariéra a financie: vaša hlava dostáva zabrať. Ustavične nad niečím premýšľate, ustavične niečo analyzujete a prehodnocujete. Nečudujte sa, že ste pod ustavičným tlakom. Zdravotný stav: okrem psychiky ustriehnite tráviaci trakt, najmä žlčník a pečeň. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa naplno prejaví múdra teória – čím viac dobrej energie vložíte do vzťahovej oblasti, tým kvalitnejšie zväzky vás budú obklopovať. Naopak, ak sa na ne vykašlete, zaregistrujete citovú chudobu. Práca, kariéra a financie: naučte sa hovoriť nie. V opačnom prípade vás bude okolie využívať a manipulovať. Uvedomujte si svoje kvality a plusy. Zdravotný stav: haprovať môže nervový systém. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: duchovná ríša má pre vás dôležité posolstvo – v ostatnom čase chcete všetkých ľudí, ktorí vás obklopujú, pretavovať na svoj obraz. A to je chyba. Uvedomte si, že každý je iný a svojský. Práca, kariéra a financie: prebúdzajú sa vo vás skryté pravdy a múdrosti – nadobudnuté v predošlých životov. Ak ich budete počúvať a rešpektovať, urobíte mimoriadne progresívne rozhodnutia. Zdravotný stav: objaviť sa môžu poruchy spánku. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: je čas zbaviť sa ľudí, ktorí vám škodia alebo ktorí kradnú vašu osobnú silu. Skrátka, urobte si v radoch osôb, ktoré vás obklopujú, prirodzenú selekciu a inventúru. Práca, kariéra a financie: nebuďte mamonár či karierista. Takýto status vášmu ja nesvedčí. A nezabúdajte, že prehnané orientovanie pozornosti na úspech z vás robí chladného a izolovaného jedinca. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát.
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: na obzore je kvalitný týždeň – aj s ohľadom na vzťahy, aj s ohľadom na materiálnu sféru. Aktuálne dni žičia domáckosti a rodinnosti. Snažte sa maximum času tráviť s blízkymi osobami. Siahnite po výlete alebo spoločenských hrách. Práca, kariéra a financie: zväzky na pracovisku sa zlepšujú. Vylúčené nie je ani to, že v radoch kolegov objavíte nového kamaráta – spriaznenú dušu. Zdravotný stav: cítite sa fit. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na obzore je duchovný a spirituálny týždeň. Je čas zahĺbiť sa do vlastného ja – a pouvažovať nad tým, kým ste a čo alebo koho na citovej báze chcete. Hovorí sa tomu myšlienkovo-emočná inventúra. Práca, kariéra a financie: väčšmi načúvajte intuícii – dobre vám poradí pri riešení kľúčových materiálnych tém. Ak vás to ťahá k zdravej ezoterike, skúmajte ju. Zdravotný stav: dostatočne oddychujte, meditujte a rozjímajte. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: neuzatvárajte sa pred svetom. Nosenie takzvaného myšacieho kožúška vášmu ja nesvedčí. Navyše, ak ste bez polovičky, vedzte, že bez spoločenského života sa k nej dopracujete len horko-ťažko. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nie sú obdobím akčnosti a dynamickosti. Práve naopak – máte si oddýchnuť. Napríklad návštevou spoločenského podujatia s množstvom príjemných a rezonančných ľudí. Zdravotný stav: pozor na dýchací trakt.
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 127)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6404