Profesionálny kartoskop od 2. do 8. apríla

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Rafael – karta „rod a rodina“

Aktuálny týždeň je vhodný na: orientovanie pozornosti do najbližších; harmonizáciu rodinných vzťahov; trávenie príjemných chvíľ s tými, na ktorých nám záleží; rodinné akcie a spoločenské podujatia; očistu rodu a rodiny
V tomto týždni sa treba vyhýbať: samote; ignorovaniu potrieb členov rodiny; kliatiu na najbližších; hádkam a sporom s blízkymi osobami
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Do môjho rodu prúdi Božie svetlo. A cítia ho všetci členovia rodiny.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: kardiovaskulárny systém
Kľúčový minerálny kameň: olivín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: ak máte pocit, že vo vašom osobnom vzťahu vyhasla iskra, je najvyšší čas oživiť ju. Chce to viac prirodzenej a spontánnej vášne. Práca, kariéra a financie: na obzore je takzvaný renesančný týždeň. Vaša osobná sila povstane. Pocítite oveľa viac energie než dosiaľ. Vrazte ju do veľkých činností a projektov. Prinesú nemalé peniaze. Zdravotný stav: pozor na drobné poranenia či úrazy.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: niečo alebo niekto vás zarmúti. Vylúčené nie sú ani citové podrazy či emočné jedovaté šípy. Pokúste sa nad to povzniesť – čoskoro nad vaším ja opäť vyjde slnko. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nie sú stvorené na veľké pracovné či materiálne výzvy. Duchovná ríša radí – oddychujte, meditujte, rozjímajte. Veď možno práve v meditácii prídete na skvelý nápad, do ktorého už čoskoro vrazíte maximum energie. Zdravotný stav: pozor na tlak a tep. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: ste až príliš empatický človek a na svoje plecia beriete cudzie bremená a záťaže. Nerobte to. V opačnom prípade riskujete zdravotné ťažkosti. Každý si musí niesť vlastné batohy. Práca, kariéra a financie: nezačínajte viaceré projekty naraz – môže sa stať, že do zdarného konca nedovediete ani jednu z činností. Pozornosť orientujte do jednej-jedinej aktivity. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti chrbta, ale aj psychické ťažkosti. 
 
RAK
Láska a vzťahy: tak veľmi po niečom túžite, no neviete to manifestovať. Naučte sa otvorene hovoriť o svojich pocitoch. Okolie to ocení. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa vás zmocní dilema – či máte pozornosť orientovať do materiálnej, alebo citovej sféry. Duchovná ríša radí – zvoľte si druhý variant. S osobami, ktoré ľúbite, strávte príjemné a harmonické dni. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti nôh, prípadne aj respiračné neduhy. 
 
LEV
Láska a vzťahy: dbajte na to, aby vám z úst vypadávali len pozitívne znejúce slová. Môže sa stať, že niekoho z blízkych verbálne urazíte. A rana na duši by sa sceľovala veľmi dlho. Práca, kariéra a financie: niekto z kolegov urobí chybu – a to pravdepodobne dosť vážnu. Pokúste sa nesúdiť ho, ale byť mu naporúdzi – ako dobrý priateľ. Čoskoro vám to vráti. Zdravotný stav: život vám môže znepríjemniť slabá imunita. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v ostatnom čase pôsobíte ako mamonár – teda osoba, ktorá nadovšetko miluje peniaze a na blízkych zabúda. Siahnite po náprave. V opačnom prípade sa osobné zväzky narušia. Práca, kariéra a financie: prebuďte v sebe internú šelmu – drieme vo vašom jadre a čaká na to, kedy bude môcť ukázať neoblomnú silu. Uvedomte si svoje kvality a plusy – a plne ich prezentujte. Zdravotný stav: pozor na seknutia v krku. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: niečo vo vašich osobných vzťahoch škrípe, a to už dlhší čas. Neutekajte pred problémom. Odštartujte zdravý dialóg – blízke osoby si posaďte za okrúhly stôl. Práca, kariéra a financie: na obzore je týždeň plný brilantných nápadov. Idey, ktoré vám skrsnú v hlave, pretavte do reality. Prinesú ocenenie vašej práce, prípadne aj viac financií. Zdravotný stav: dbajte na zdravú chrbticu. Zájdite na kvalitnú masáž. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: do narušených alebo vyhasnutých vzťahov sa vlieva nová nádej. Urobte všetko preto, aby ste jestvovali v harmonických citových spojivách – veď už dávno ste zistili, že ak to funguje v láske, funguje aj všetko ostatné. Práca, kariéra a financie: držte sa svojich názorov, presvedčení a uhlov pohľadu. Niekto vás bude chcieť obalamutiť príťažlivými slovami – vedzte však, že jeho pohnútky sú nekalé.  Zdravotný stav: začnite športovať – vaše telo po tom prahne. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: črtá sa pred vami priam rozprávkový týždeň. Všetko pôjde ako po masle. Od blízkej osoby dostanete mimoriadne prajnú správu, prípadne aj milý darček. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia odvážnym jedincom. Pustite sa do veľkých projektov, a to bez strachov a obáv. Vyjdú nad vaše očakávania. Môžete aj zdravo riskovať. Zdravotný stav: duchovná ríša radí – nezabúdajte na kvalitný spánok. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: pozor na manipulátorské techniky – a to buď smerom od vás, alebo na vašu osobu. Uvedomte si, že vo vzťahoch musí fungovať zdravá sloboda. Práca, kariéra a financie: držte sa hesla – trikrát meriam a raz režem. Nedôslednosť vyústi do chýb. A tie by mohli mať katastrofálne následky. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte kardiovaskulárny systém. Objaviť sa môžu aj poruchy spánku. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: pre polovičku, prípadne pre blízke osoby ste ako kráľ. Obdivujú vás, oceňujú, vnímajú ako silného jedinca. Veľa sa s nimi rozprávajte a raďte im. Vaše usmernenia môžu mať na ich životy blahodarný vplyv. Práca, kariéra a financie: všetko, do čoho sa pustíte, sa pretaví do zdarnej reality. Šťastena je na vašej strane. Po práci sa venujte umeleckým aktivitám – možno v sebe objavíte skrytý talent. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti krížovej chrbtice. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní si dávajte pozor na prehnané emócie. Korigujte ich – v opačnom prípade si blízka osoba zbalí kufre a zamáva vám na rozlúčku. Práca, kariéra a financie: na obzore sú konflikty a spory pracovného rázu. Pravdepodobne si s niekým názorovo nesadnete. Správne, racionálne a otvorene argumentujte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hrdla, prípadne aj kašeľ. Telu dožičte viac céčka. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika 1 130 18%
Výklad kariet 871 14%
Channeling 217 3%
Liečiteľstvo 3 282 51%

Celkový počet hlasov: 6417