Profesionálny kartoskop od 19. do 25. novembra

19.11.2018 07:49

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Chamuel – karta Nové vetry v láske

Aktuálny týždeň je vhodný na: zmeny na citovej báze; utužovanie jestvujúcich zväzkov; zlepšovanie intimity v partnerstvách alebo manželstvách; otvorenie srdca dokorán; priťahovanie spriaznenej duše
V tomto týždni sa treba vyhýbať: izolácii; samotárstvu; schovávaniu citov; uprednostňovaniu materiálnych tém na úkor vzťahov a lásky
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „V láske nachádzam zmysel života.
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: kardiovaskulárny systém
Kľúčový minerálny kameň: ruženín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: ste smutný jedinec. Citový život sa nevyvíja podľa vašich predstáv. Ešte chvíľu vyčkajte – čoskoro sa anjeli vše-lásky usmejú aj na vás. Práca, kariéra a financie: ľúbostná sféra je nanič; v materiálnej zaznamenávate rast a expanziu. Prichádza jeden úspech za druhým. Oplývate enormnou silou, ktorá zmôže zázraky. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy. Pod drobnohľadom treba mať aj krvný tlak . 
 
BÝK
Láska a vzťahy: v ostatných dňoch pripomínate samotára, ktorý sa bojí spoločnosti. V očiach iných môžete pôsobiť ako čudák. Siahnite po zmene. Na masku „izolanta“ zabudnite – vyjdite medzi ľudí. Zabavte sa. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – väčšmi si dôverujte. Nápady, ktorými oplývate, sú kvalitné. Ich realizácii však bráni nedostatok sebadôvery. Cibrite ju každý deň. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát, ale aj močový trakt. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: lomcuje vami minulosť. V mysli sa ustavične vraciate k starých emočných alebo citových krivdám či útrapám. Vedzte, že takéto nastavenie vášmu Ja škodí. Nečudo, že súčasný ľúbostný život hapruje. Do poriadku sa dá až po tom, keď si vysporiadate dávnoveké témy. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia učeniu. Nasávajte nové poznatky. Zároveň to, čo už viete, odovzdávajte iným. Napokon, ste rodený lektor či kouč. Zdravotný stav: pozor na bolesti hlavy. 
 
RAK
Láska a vzťahy: dobrá správa – určitá citová dilema alebo ľúbostný problém, ktorý vás sužoval dlhší čas, sa vyrieši. Výsledkom bude odľahčenie – z vášho Ja spadne mohutné bremeno. Práca, kariéra a financie: pravda je taká, že na poli práce viac dávate ako beriete. Ste ako Matka Tereza – rozdávate sa na všetkých frontoch. Teraz máte zmeniť postoj – nielen poskytujte, ale aj získavajte. Nastolí sa tak rovnováha. Zdravotný stav: haprovať môže imunita. 
 
LEV
Láska a vzťahy: pred ohnivákmi sa črtá vynikajúci týždeň – aspoň čo sa citovej sféry týka. Jestvujúci vzťah sa upevní, ba dokonca sa doň vleje viac lásky. Na obzore je romantika, ktorú vzápätí vystriedajú mimoriadne vzrušujúce chvíle. A na tie tak skoro nezabudnete. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti sú hádaví ľudia. Je možné, že s nimi vstúpite do ostrého dialógu. Dbajte na sebaovládanie. Všetko riešte s chladnou hlavou a triezvym umom. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete starosti s respiračným traktom. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: pred zemským znamením sa vinie vynikajúci týždeň. Láska k vám pritečie zo všetkých svetových strán. Vo vzduchu visia spoločenské udalosti, stretnutia, oslavy. O zábavu bude kvalitne postarané. Práca, kariéra a financie: ak ste dosiaľ stagnovali, teraz sa stojace vody rozhýbu. Dostaví sa nečakaný úspech. Nezabudnite sa zaň poďakovať nebeským sféram. Vychutnávajte si peniaze – neschovávajte ich v pančuche. Zdravotný stav: dbajte na zdravý urogenitálny trakt. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vaša polovička, prípadne blízka osoba má pocit, že ste ako uzamknutá truhlica, v ktorej sa nedá čítať. Nečudo, že vzťahy haprujú. Väčšmi sa otvorte – prejavte svoje emócie. Práca, kariéra a financie: na obzore je zaujímavá materiálna výzva. Duchovné sféry radia – nesmiete nad ňou príliš premýšľať. Jednoducho sa do nej pustite. Veď aj staré známe hovorí – risk je zisk. Zdravotný stav: život vám skomplikujú respiračné ťažkosti. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: aktuálne dni majú silný spoločenský charakter. Pozornosť neorientujte do osobného vzťahu, ale do priateľstiev a kamarátstiev. Pozvanie medzi ľudí určite neodmietnite. Neprežeňte to s alkoholom. Práca, kariéra a financie: váš materiálny svet je príliš rutinný a stereotypný. Zrejme aj preto registrujete úbytok finančnej energie. Zmeňte prístup – skrátka, k povinnostiam pristupujte inak než dosiaľ. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy či krčnej chrbtice. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: zväzky, v ktorých vyhasla láska, sa dajú do poriadku. Dôvod? Obaja urobíte nevyhnutné kompromisy. A to je dobre. Veď zdravé prieniky – slovné i činové – k partnerstvám a manželstvám patria. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia úspešným cestám. Ak máte robotu, ktorá súvisí s presúvaním sa z miesta na miesto, zaregistrujete nevídaný úspech. Zdravotný stav: v ostatnom čase vaše telo guľatie – zmeňte to. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: polovička alebo blízka osoba má pocit, že vo vašom vzťahu vládne nerovnováha – ona len dáva, vy zasa beriete. Vedzte, že ak zotrváte v nezdravom móde, emočne sa od seba vzdialite. Neriskujte to. Práca, kariéra a financie: práca vás baví – a to je dobre. Veď už veľakrát ste zistili, že ak do vykonávaných činností vkladáte srdce, všetko ide ako po masle. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: ak určité vzťahy haprujú, dôvod nehľadajte na druhej strane – tkvie vo vás. Porozmýšľajte nad negatívnymi vlastnosťami a črtami. Pravdepodobne zistíte, že málo ich veru nie je. Popracujte na ich eliminácii. Práca, kariéra a financie: duchovné sféry vystríhajú – pozor na klamstvá či skreslené informácie na poli matérie. Mohli by sa otočiť proti vám. Neintrigujte a neohovárajte ľudí, ktorí sú určitým spôsobom iní. Zdravotný stav: potrápi vás trávenie. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: ak osobný vzťah hapruje, dôvod je, že ho príliš analyzujete. Vaša hlava beží na plné obrátky – a namiesto toho, aby ste si zväzok plne vychutnávali, prevraciate ho zo všetkých strán. Zmeňte optiku. Práca, kariéra a financie: ste plný tvorivej sily. Nebojte sa dobré nápady či idey pretaviť do reality. Prinesú osoh – aj morálny, aj materiálny. Uvedomte si, že ste silný jedinec, ktorý zmôže veľa. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete bolesti hlavy alebo očí. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382