Profesionálny kartoskop od 19. do 25. februára

15.02.2018 08:28

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raziel – karta „viera“

Aktuálny týždeň je vhodný na: cibrenie viery – i vo vlastné ja, i v najvyššie princípy; uvedomenie si, že keď človek verí, dejú sa zázraky; vedenie dialógov s nebeskou ríšou – anjelmi, archanjelmi, nanebovzatými majstrami, prípadne i so samotným Bohom
V tomto týždni sa treba vyhýbať: skepse; negativizmu; zavrhovaniu duchovných a spirituálnych tém; prehnanému racionalizmu a pragmatizmu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Verím – a preto sa v mojom živote dejú zázraky“.
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: oči, uši a nervový systém
Kľúčový minerálny kameň: sodalit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: tak veľmi by ste chceli zmeniť niekoho z blízkych. Treba si však uvedomiť, že každý je iný – svojský a osobitý. Nesnažte sa ľudí prispôsobovať si na svoj obraz. Práca, kariéra a financie: hoci ste ohnivý človek, v ostatnom čase vám chýba materiálna verva. Akoby ste sa báli siahnuť po nových métach. Opätovne v sebe prebuďte internú šelmu – nebojácnu a smelú. Zdravotný stav: zaregistrovať môže starosti s kolenami.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: na obzore je týždeň pokušení a nerestí. Ak sa vás zmocnia kučeravé myšlienky, ihneď ich zameťte pod koberec. Aj malý – naoko nevinný flirt – by mohol mať na váš vzťah hrozivý vplyv. Práca, kariéra a financie: pred Býkmi sa črtá inovatívny týždeň – vo vašej hlave sa zrodí množstvo brilantných nápadov. Nebojte sa ich pretaviť do reality. Prinesú zisk. Zdravotný stav: dbajte na zdravé obličky a urogenitálny trakt. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa zmeníte na takzvanú bútľavú vŕbu. Pre mnohých ľudí sa stanete akýmsi psychológom. Napokon, ste človek, ktorý dokáže iným poskytnúť kvalitné životné rady. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – zľavte z tempa. V ostatnom čase toho máte viac než dosť. Kompetencie či povinnosti iných ľudí nepreberajte na svoje plecia. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite oči. Dbajte na zdravú lymfu. 
 
RAK
Láska a vzťahy: pred „vodákmi“ sa črtá konfliktný týždeň. Drieme vo vás veľa napätia – a to si budete ventilovať na blízkych. Oveľa lepším riešením by bolo vybiť škodlivé energie športovými aktivitami. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch buďte väčšmi spoločenský jedinec. Myslite viac kolektívne než individuálne. Držte sa hesla – viac hláv, viac rozumu. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte tráviaci trakt a psychiku. 
 
LEV
Láska a vzťahy: Levi a Levice, v týchto dňoch myslite na vlastné ja. Dožičte a doprajte si viac. Cibrite svoju krásu. Na škodu by nebola ani zmena imidžu. Práca, kariéra a financie: na obzore je týždeň kvalitných rozhodnutí. Verdikty, ktoré na poli práce či kariéry učiníte, prinesú sladké plody. Peniaze neschovávajte v pančuche – miňte ich na niečo pekné a komfortné. Zdravotný stav: cítite sa fit. Jediné, čo treba ustriehnuť, je hlava. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: pred Pannami sa črtá duchovný a magický týždeň. Ak vás na poli lásky či vzťahov niečo trápi, prihovorte sa nebeskej ríši. Nebojte sa požiadať anjelov či archanjelov o životné korektúry. Práca, kariéra a financie: na pracovisku hrozia hádky a konflikty. Pravda je však taká, že v konečnom dôsledku prinesú osoh – prostredníctvom nich sa vyčistí vzduch. Napokon, už dlhodobo v ňom „pláva“ napätie. Zdravotný stav: dbajte na kvalitnú životosprávu. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: Váhy, pozorne sledujte všetko, čo sa na poli lásky alebo vzťahov odohrá. Udalosti, ktoré prežijete, vás môžu veľa naučiť. Hovorí sa tomu nebeský koučing. Práca, kariéra a financie: na pracovisku ustriehnite zbytočné chyby, a to vplyvom nepozornosti. Mohli by vás stáť dobrú povesť, prípadne aj miesto. Držte sa hesla – dvakrát meriam a raz režem. Zdravotný stav: pod dohľadom treba mať najmä psychiku. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: dostávate sa do štádia citovej nerozhodnosti – pravdepodobne vnútri seba vediete ľúbostnú alebo vzťahovú dilemu. S rozhodnutím počkajte – nerobte zbrklé činy. Isté veci sa vyvinú samy. Práca, kariéra a financie: v ostatnom časte ste hazardovali so svojou silou a vitalitou. Na plecia ste si naložili viac ako unesiete. Zmeňte tento nemilý trend – oddýchnite si. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite pohybový aparát. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa vo vašich očiach zaligoce slza. Pravdepodobne vás niekto sklame alebo podvedie. Prípadne sa dozviete smutnú správu. Neprepadajte depresii. Práca, kariéra a financie: aktuálny týždeň nie je vhodný na veľké projekty – aj keď vás lákajú. Mohli by priniesť viac starostí než osohu. Všetko má svoj čas. Zdravotný stav: okrem psychiky dbajte na zdravý pohybový aparát. Starajte sa o svoju chrbticu. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: niečo vás trápi – vo vašom vnútornom prostredí ostala uväznená škodlivá emócia. Pokúste sa ju vygumovať. V opačnom prípade sa pretaví do zrodu zdravotných problémov. Práca, kariéra a financie: na obzore je unavujúci týždeň. Nadobudnete pocit, že vám zo všetkého praskne hlava. Nezabúdajte na kvalitný oddych. Siahnite aj po meditačných cvičeniach. Zdravotný stav: okrem tráviacich neduhov hrozia bolesti chrbta. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: ak na poli lásky registrujete dlhodobé problémy, je žiaduce uvedomiť si, že žiadne konkrétne – fyzické a hmatateľné kroky nepomôžu. Siahnite po duchovnej praktike, čiže modlitbe za očistu vzťahov. Čoskoro sa dostavia zázraky. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch dostanete nemilú správu alebo poštu. Vplyvom nej vám odídu peniaze. Našťastie, pôjde len o jednorazovú záležitosť. Zdravotný stav: dbajte na vyváženú psychiku. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – na vzťahovej báze nastoľte rovnovážne a recipročné energie. Nemanipulujte, ale ani sa nedajte ovládať iným človekom. Práca, kariéra a financie: vaše sebavedomie narastá. Oplývate skvelými nápadmi a nebojíte sa ich pretavovať do reality. Pre mnohých ste vzorom. Ostaňte v tomto „móde“ čo najdlhšie. Zdravotný stav: okrem psychicky ustriehnite žalúdok a okolité orgány. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6400