Profesionálny kartoskop od 18. do 24. septembra

23.08.2017 13:01

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Chamuel – karta „zamilovanosť“
Aktuálny týždeň je vhodný na: upevňovanie a utužovanie vzťahov; romantické chvíle s milovanou a milujúcou osobou; stretávanie spriaznených duší; nachádzanie lásky pre osamelých jedincov
V tomto týždni sa treba vyhýbať: osamelosti a izolácii; vnášaniu negatívnych energií do vzťahovej roviny; flirtom a nevere
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „V láske vidím zmysel svojho života.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: srdcovo-cievny systém
Kľúčový minerálny kameň: jadeit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: niekto z vašich blízkych je poriadne tvrdým orieškom. Hoci vidíte, že nežije správne a chcete mu prehovoriť do duše, badáte, že to nie je možné – jeho ego nepustí. Nechajte to tak – časom sa poučí. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch si dávajte pozor na nesprávne rozhodnutia – vo forme zbrklých verdiktov. Všetko si dôkladne premyslite. Zmluvy či dokumenty precízne študujte. Zdravotný stav: pozor na alergické reakcie.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: ponárate sa do vlastného Ja. Okolie to vníma ako izoláciu, a preto naň pôsobíte ako osamelý „bežec“. Otvorte sa väčšmi spoločnosti. Schovávanie sa v pomyselnej škrupine nedostupnosti je momentálne viac na škodu než na osoh. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch počúvajte svoje jadro – vnútorné hlasy. Intuícia vás povedie správnym smerom – a vy urobíte kvalitné materiálne rozhodnutia. Zdravotný stav: pozor na lonovú oblasť. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v citovej oblasti príliš kalkulujete. Hlava vám beží na plné obrátky, ustavične nad niečím premýšľate. Vedzte, že takýmto spôsobom si prajné city odháňate. Naučte sa len tak byť. Práca, kariéra a financie: do materiálnej sféry prúdi vše-požehnanie. Zverené úlohy zdoláte na jednotku. Na obzore sú plodné obchody, a teda i kvalitnejšie finančné toky. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä hlavu a psychiku. 
 
RAK
Láska a vzťahy: duchovná ríša má pre vás dôležitú radu – nielen dávajte, ale aj berte. Je síce pekné obetovať sa v prospech druhých, no vedzte, že ak zotrváte v tomto móde, citovo sa vyšťavíte. Prijímajte lásku. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch konajte viac komunitne než individuálne. V práci spojte hlavy a mozgy – a vyprodukujte niečo unikátne. Pozitívne sa to odrazí aj na vašom bankovom konte. Zdravotný stav: pozor na tlak a tep. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa dáte – takpovediac – natierať na chlieb. Ste usmievavý a príjemný jedinec. Okolie to ocení. Postarajte sa o to, aby ste v tomto móde zotrvali čo najdlhšie. Práca, kariéra a financie: niektorí kolegovia vás vnímajú ako karieristu alebo mamonóra. A nie sú ďaleko od pravdy – na poli práce pôsobíte ako dravá šelma, ktorá si ide za svojím. Zľavte z tempa. Zdravotný stav: pozor na bolesti hlavy. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: počas aktuálneho týždňa vás potrápi blízky človek. Možno starosťami, ktoré vám zdelí na plecia, možno ochorením, ktoré mu vkĺzne do života. Pomocnú ruku neodmietnite, aj keby ste cítili odpor. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde očakávajte dobrú správu od nadriadeného. Zrejme vás pochváli. Pripomeňte mu, že pochvala je síce fajn, no ideálne by bolo, keby sa vaše úsilie odrazilo na výplate. Zdravotný stav: pozor na pohybový aparát. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch si dávajte pozor na zbytočné flirty. Ak ste vo vzťahu, nie je vylúčené, že vám osudové cestičky skríži iný človek. Nevere dajte zbohom – klamstvo by vyplávalo na povrch rýchlosťou blesku. Práca, kariéra a financie: na pracovisku sa stanete svedkom nepeknej intrigy – zrejme voči inému kolegovi. Pokúste sa do nej nevstupovať, prípadne ju stopnite. Zdravotný stav: pod dozorom majte najmä obličkový systém. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: ste vo vzťahu a motá sa okolo vás iný človek, prahnúci po vašej pozornosti? Pouvažujte nad tým, prečo sa to deje. Možno z vás sála citová nespokojnosť. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch si dávajte pozor na rýchle, zbrklé alebo preexponované rozhodnutia. Následky náhlych a emóciami popretkávaných činov by mohli mať katastrofálne následky. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä respiračný aparát. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: do vzťahov, ktoré vás obklopujú, prúdia nové vetry. Hádky upadajú do zabudnutia, ba dokonca si vydiskutujete aj také resty, ktoré viseli vo vzduchu dlhé roky. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch platí staré známe – odvážnym šťastie praje. Strachy dajte bokom – a s vervou sa pustite do nových výziev. Vyjdú nad vaše očakávania. Na obzore sú príjemné výhry či víťazstvá. Zdravotný stav: objaviť sa môžu zápalové procesy v organizme. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: ak vás určitá osoba z najbližších kruhov ovláda a manipuluje, stopnite to. V opačnom prípade môže situácia ešte vygradovať – a z vás by sa stala bábka v rukách protivníka. Práca, kariéra a financie: počas aktuálnych dní budete cítiť nespokojnosť a namrzenosť. Je to zrejme preto, že vykonávate robotu, ktorá vás nebaví. Ak treba, pouvažujte nad zmenami. Zdravotný stav: pod kontrolou majte tráviaci trakt. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: aktuálne dni prajú výletom a romantickým chvíľam vo dvojici. Doprajte sebe a polovičke niečo príjemné a netradičné – napríklad wellness pobyt alebo neskorú dovolenku. Práca, kariéra a financie: sudičky šťastia a hojnosti stoja po vašom boku. Všetky aktivity, do ktorých vrazíte energiu, vyjdú nad vaše očakávania. Aktuálne dni žičia investíciám – napríklad i do bývania. Zdravotný stav: pozor na ochorenia krvi. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: nie je vylúčené, že vás určitá blízka osoba drží v pomyselnej zlatej klietke. Dajte za tým bodku – v opačnom prípade budete chradnúť, najmä po zdravotnej stránke. Práca, kariéra a financie: na úbytok vitality si dávajte pozor aj na pracovnej pôde. Ak sa vám pri určitom jedincovi točí hlava a zmocňujú sa vás nepríjemné pocity, zrejme ide o energo-upíra. Zdravotný stav: pozor na bolesti hlavy a starosti s trávením. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405