Profesionálny kartoskop od 16. do 22. októbra

05.10.2017 15:05

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Gabriel – karta „snímanie bremena“
Aktuálny týždeň je vhodný na: odstraňovanie dlhodobých problémov; odľahčovanie a oslobodzovanie; nachádzanie východísk z krízových situácií, ktoré sa zdajú byť neriešiteľné; transformáciu mysle – aby bola radostná a progresívna 
V tomto týždni sa treba vyhýbať: prepínaniu osobných síl; hazardovaniu s vlastnou vitalitou; vŕtaniu sa v tom, čo bolo; preberaniu cudzích starostí na svoje plecia
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Očistný dážď archanjela Gabriela zo mňa zmýva všetko, čo nepochádza od Boha.
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: krv, lymfa a obličkový systém
Kľúčový minerálny kameň: selenit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: je čas na bohatší spoločenský život. Oprášte staré známosti – priateľstvá alebo kamarátstva. V prípade, že žiadne nie sú, nebojte sa odštartovať nové medziľudské spojivá. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša pobáda k tomu, aby ste počas výkonu práce nezabúdali na zdravú životosprávu. Nie je vylúčené, že vplyvom stresov hádžete do svojho žalúdka všetko, čo vám príde pod ruku. Zdravotný stav: okrem trávenie ustriehnite zuby. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa na poli lásky nebudete cítiť isto. Dôveru vo vás nahlodá partner alebo partnerka. Včas sa so svojou polovičkou porozprávajte – škodlivé a nevyjavené emócie by mohli spôsobiť úbytok prajných citov. Práca, kariéra a financie: materiálny úspech máte na dosah – budete v správny čas na správnom mieste. Peniaze korektne investujte – napokon, na plodné obchody máte v ostatnom čase nos. Zdravotný stav: pozor na lonovú oblasť. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vo vzťahoch sa príliš prispôsobujete okoliu – a v tomto týždni bude daná tendencia ešte väčšmi silnieť. Ak robíte to, čo chcú iní – na úkor vlastného Ja – škodíte internému dieťaťu. Práca, kariéra a financie: ak na vás kolegovia alebo šéfstvo bude chcieť naváľať nové povinnosti, nebojte sa povedať hlasné nie. Uvedomte si, že vo všetkých rovinách života musíte mať stanovené jasné mantinely. Zdravotný stav: okrem chrbta môže neposlúchať hrdlo. 
 
RAK
Láska a vzťahy: v týchto dňoch si na medziľudskej báze dávajte pozor na takzvaných energo-upírov. Nie je vylúčené, že sa vo vašej blízkosti mihne človek, ktorý vám bude chcieť ukradnúť osobnú silu. Práca, kariéra a financie: nepriatelia a sokovia číhajú aj na pracovnej pôde. Pri „testovaní“ ľudí dávajte na svoje vnútorné pocity. Intuíciu máte silnú – a už viackrát ste sa presvedčili o tom, že sa jej oplatí dôverovať. Zdravotný stav: pozor na žalúdok a zvýšenú kyslosť. 
 
LEV
Láska a vzťahy: ak sa vám na citovej pôde prestáva dariť, je čas pouvažovať nad tým, kde tkvie príčina. Možno sa ukrýva v tom, že nemáte spracovanú minulosť. Presnejšie – staré ľúbostné bôle. Ak treba, odpustite tým, čo vás ranili. Práca, kariéra a financie: pamätajte, že úroveň úspechu je závislá od jedného-jediného faktora, a to viery. Ak budete dôverovať tomu, že sa vám vydaria všetky sny a túžby, tak sa i stane – a to čoskoro. Zdravotný stav: pozor na tlak. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: polovička je nespokojná, a to s vaším správaním. Ste kritický a ustavične nervózny jedinec, ktorý všetko analyzuje a skúma. Uskutočnite nápravu – v opačnom prípade hrozí chladnutie citov. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia novátorským energiám. Pustiť sa môžete do čerstvých výziev, prípadne aj do hľadania úplne novej roboty. Snaha nevyjde nazmar. Zdravotný stav: pod kontrolou majte dýchací trakt. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch budete ako ryba – mĺkvy a tajnostkársky jedinec, v ktorom sa nedá čítať. A to je chyba – schovávanie emócií môže byť pre polovičku, prípadne blízkych ľudí poriadne tvrdým orieškom. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša chce, aby ste zľavili z tempa – v aktuálnom období máte toho vyše hlavy. Ak neurobíte nápravu, hrozia zdravotné ťažkosti. Zdravotný stav: okrem únavy si dávajte pozor na respiračný aparát. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: vnútri vás sa rodia manipulátorské taktiky. Svoju polovičku chcete vlastniť a ovládať. Uvedomte si, že základom kvalitných zväzkov je sloboda. Ak ju partnerovi vezmete, narastú mu krídla – a to už čoskoro. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia nasávaniu nových poznatkov. Nebráňte sa im – budú nápomocné pri kariérnom raste. Učte sa od tých, ktorí vedia viac. Zdravotný stav: pozor na lonovú oblasť. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: ak vás v ostatnom čase sužovali medziľudské trampoty, zdá sa, že im nateraz odzváňa. Opäť si budete môcť vychutnať ľúbostnú pohodu. Na obzore je i príjemné spoločenské podujatie. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša chce, aby ste transformovali pracovnú optiku. Rutinné či stereotypné prístupy k robote vymeňte za niečo svieže a novátorské. Výsledok? Kvalitnejšie finančné toky. Zdravotný stav: pozor na nohy. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: hviezdy radia, aby ste kvalitnejšie komunikovali – otvorene prejavovali svoje Ja. Polovička, prípadne iná blízka osoba má pocit, že v sebe skrývate tajomstvá – a to vytvára zbytočné napätie. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa vám vydarí všetko, do čoho vrazíte energiu. Sudičky hojnosti stoja po vašom boku. Môžete aj zdravo riskovať. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä hrdlo, pľúca a priedušky. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: aktuálne dni žehnajú urovnávaniu sporov a konfliktov. Ak ste s určitou osobou pohnevaný, nastáva vynikajúca chvíľa na urovnanie všetkých deštruktívnych emócií. Práca, kariéra a financie: na obzore sú nové kontakty, kontrakty, zmluvy, dohody či obchody. Obklopujú vás ľudia, prostredníctvom ktorých môžete prísť k väčším peniazom. Zdravotný stav: dbajte na zdravú životosprávu – čo tak okúsiť beh alebo zájsť na plaváreň? 
 
RYBY
Láska a vzťahy: v prípade, že vaše osobné vzťahy nefungujú, pouvažujte, či na svojich pleciach nemáte rodový kód – teda škodlivé emócie voči otcovi či matke. Ak áno, urobte nápravu – vo forme odpustenia. Práca, kariéra a financie: na pracovisku zavládnu chaotické energie. Vo vzduchu bude cítiť napätie a stresujúce „vlny“. Snažte sa tento stav pretrpieť a neupadať na duchu. Zdravotný stav: okrem psychiky dbajte na zdravú lonovú oblasť. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382