Profesionálny kartoskop od 16. do 22. apríla

09.04.2018 08:47

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Haniel – karta „krok za krokom“

Aktuálny týždeň je vhodný na: nebojácne a odvážne kroky; pozitívne zmeny na pracovnej, kariérnej alebo materiálnej báze; dôverovanie vlastnému ja – a manifestovanie osobnej sily
V tomto týždni sa treba vyhýbať: pasivite a stagnácii; vyčkávaniu na zázraky; netrpezlivosti
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Rastiem a napredujem.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: pohybový aparát
Kľúčový minerálny kameň: achát
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: zahaste všetok škodlivý oheň. Hádky, spory či konflikty vymeňte za harmóniu. Strávte s tými, na ktorých vám záleží, príjemné chvíle. Práca, kariéra a financie: počas aktuálneho týždňa pocítite jarnú únavu -  a to naplno. Nerobte si z toho ťažkú hlavu. Lenivosť a pasivitu čoskoro vystriedajú aktívne a dynamické energie. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite trávenie a metabolizmus. Kontrolujte stravu.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: je najvyšší čas oživiť a revitalizovať sexuálny život. Pravda je taká, že v ostatnom čase hapruje. Zlepšením intimity nastolíte vnútri seba oveľa väčší pokoj. Práca, kariéra a financie: určité aktivity alebo projekty pôjdu príliš pomaly. Neupadajte na duchu – zdravou trpezlivosťou, ktorá vám, mimochodom, nechýba, sa dopracujete k pozitívnym výsledkom. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä urogenitálny trakt. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: ste ako odpadkový kôš. Vaši blízki na vás hádžu početné starosti – takzvané energo-bremená. Naučte sa hovoriť nie. Napokon, každý by sa mal so svojimi starosťami potrápiť sám. Práca, kariéra a financie: na obzore je mimoriadne dobrá správa. Záležitosť, od ktorej si veľa sľubujete, nadobudne zdarné kontúry. Môžete si mädliť ruky. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä krčnú a hrudnú chrbticu. 
 
RAK
Láska a vzťahy: ste ako schizofrenik – chvíľami ako anjel, chvíľami ako čert. Vaši blízki sú zmätení – niekedy vo vás nedokážu čítať. Skúste byť väčšmi priehľadnejší jedinec. Práca, kariéra a financie: zaveste na vešiak takzvanú myšaciu bundičku. Ukážte okoliu, aké kvality a plusy vo vás driemu. Buďte zdravo narcistický jedinec – vážiaci si seba samého. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy, prípadne aj starosti s krvným tlakom. 
 
LEV
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní máte v rukách silnú energetickú moc. Modlite sa za blízkych – tých, ktorí trpia. Vaše prosby – smerované nahor – budú do reality pretavené priam zázračnou rýchlosťou. Práca, kariéra a financie: na obzore je únava a vyčerpanosť. Dožičte si adekvátny oddych. Plánovať už môžete aj letnú dovolenku. Zdravotný stav: okrem vyšťavenosti ustriehnite hlavu ako takú. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: vaša polovička, prípadne blízky člen rodiny od vás vyžaduje aktívnejší prístup. Čo by ste povedali na spoločný výlet? Do jeho plánovania sa pustite čo najskôr. Práca, kariéra a financie: na obzore je nečakaný zvrat. Možno vám určitá pracovná záležitosť nevyjde, možno vás ktosi podrazí, možno sa objavia prudké úbytky peňazí. Pamätajte, že ide o dočasný stav. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä ruky a nohy. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: črtá sa pred vami spoločenský a medziľudský týždeň. Snažte sa aktuálne dni tráviť s príjemnými ľuďmi. Veďte početné dialógy a navzájom sa učte. Práca, kariéra a financie: na obzore je konflikt alebo hádka – pravdepodobne s kolegom alebo nadriadeným. Pripravte si vopred vhodné argumenty – aby ste vedeli svoju robotu adekvátne obhájiť. Zdravotný stav: objaviť sa môžu skryté zápalové procesy. Posilnite imunitu. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: aktuálne dni strávte v tichu a samote. Napokon, o určitých citových alebo vzťahových témach potrebujete dôkladne pouvažovať. Meditačný mód vám vyčistí a vyjasní hlavu. Práca, kariéra a financie: pozor na manipuláciu – tak smerom od vás, ako aj na vašu osobu. Držte sa hesla, že každý je autonómny človek a má absolútne právo na vlastný názor či uhol pohľadu. Zdravotný stav: viac športujte. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: na dominantné či autoritatívne postavenie vo vzťahu nateraz zabudnite. Nechajte sa viesť polovičkou. Zistíte, že aj jej nápady môžu byť unikátne. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visia hádky a spory – zrejme pre peniaze. Pokúste sa nevyšľahnúť ničivý oheň. Všetko riešte v pokojnom móde. Zdravotný stav: okrem psychiky ustriehnite tráviaci trakt. Gastro-neduhy konzultujte s lekárom. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: niekto z blízkych vás poriadne rozčúli. Pri hádke kontrolujte slová – mohli by ste vyriecť aj to, čo by druhú stranu poriadne zabolelo. A rana by sa hojila extrémne dlhý čas. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia nasávaniu nových poznatkov a učeniu sa nových vecí. Všetky informácie, ktoré získate, v konečnom dôsledku zlepšia váš materiálny život. Zdravotný stav: objaviť sa môžu nečakané bolesti v rôznych častiach organizmu. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: aktuálne dni žehnajú priateľským a kamarátskym spojivám. Obnovte staré a zašlé kontakty. Vášmu ja to prospeje. Práca, kariéra a financie: ak ste na poli matérie dlhodobo nespokojný jedinec, vedzte, že zmena nepríde sama. Musíte ju zrealizovať vy – vo vlastnej réžii. Chce to len odvážneho ducha a snahu trocha zariskovať. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä dolné končatiny. Merajte si tlak. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – nevracajte sa k tomu, čo bolo. Staré emočné bôle zamknite do pomyselnej skrinky – a tú hoďte cez palubu. Žite viac pre prítomný okamih. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni majú aktívny ráz. Viac-menej platí, že všetky kroky na poli matérie prinesú úspech a zdar. Ste magnetom na peniaze. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť bolesti hlavy, ale aj starosti s lonovou oblasťou či krvou. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382