Profesionálny kartoskop od 13. do 19. novembra

09.11.2017 14:16

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Haniel – karta „reciprocita“
Aktuálny týždeň je vhodný na: zdravý spoločenský život; budovanie nových kontaktov a stretávanie takzvaných spriaznených duší; uzatváranie obojstranne výhodných zmlúv alebo kontraktov; plodnú kooperáciu; držanie sa hesla „viac hláv – viac rozumu“
V tomto týždni sa treba vyhýbať: izolácii a samotárstvu; nedôvere voči iným ľuďom; porušovaniu rovnováhy a reciprocity /je žiaduce, aby sa nielen bralo, ale i dávalo/; zneužívaniu a manipulátorstvu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Medzi mnou a inými ľuďmi vládnu priaznivé a plodné energie.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hrdlo, pľúca a priedušky
Kľúčový minerálny kameň: akvamarín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v ostatnom čase sa izolujete, ostávate uzatvorený medzi štyrmi stenami. A to je chyba! Takýmto spôsobom svojej psychike nepomáhate. Choďte do spoločnosti – duša sa uvoľní, oslobodí a rozveselí. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša hovorí, že na pracovnej pôde si vytvárate zbytočných sokov a nepriateľov. Skrátka, neprajníkov vidíte aj v takých jedincoch, ktorí to s vami myslia dobre. Zmeňte optiku. Zdravotný stav: pozor na bolesti hlavy.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: je čas upratať v domácnosti. Pravda je taká, že ste bordelár. Nečudujte sa, že aj vzťahy, ktoré vás obklopujú, chátrajú. Veď ako sa hovorí – neporiadok pod strechou sa rovná neporiadku v citovej sfére. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch ustriehnite zbytočné spory a hádky na pracovisku. K ničomu by neviedli. Práve naopak – odsali by vám príliš veľa energie a v podstate by ste sa pravdy nedovolali. Zdravotný stav: pozor na respiračný aparát. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vaši blízki majú pocit, že na nich kašlete. A nie sú ďaleko od pravdy. V ostatnom čase investujete veľa energie do práce alebo koníčkov – a na najbližších zabúdate. Nečudujte sa, ak sa vám postupne emočne vzďaľujú. Práca, kariéra a financie: pred vzdušným znamením sa črtá novátorský týždeň. Vo vašej hlave sa zrodí množstvo skvelých nápadov a ideí. Ak ich pretavíte do reality, do osobnej kasy netečie nemálo peňazí. Zdravotný stav: pozor na únavu. 
 
RAK
Láska a vzťahy: pred vodným znamením zodiaku sa črtá plodný citový týždeň. Na obzore sú romantické chvíle, prípadne i nečakané dary. Aktuálne dni žičia aj urovnaniu starých medziľudských sporov, vrátane tých rodinných. Práca, kariéra a financie: na veľké projekty v tomto týždni zabudnite. Odsali by vám príliš veľa energie - a v podstate by nepriniesli osoh. Radšej si poriadne oddýchnite – čoskoro sa dostavia nové méty. Zdravotný stav: pozor na imunitu. 
 
LEV
Láska a vzťahy: čo tak vytiahnuť svoju polovičku alebo blízku osobu na relax-víkend? Takýmto spôsobom si vydiskutujete zvláštne citové vákuum, ktoré medzi vami už istý čas je. Navyše, oddych a romantické chvíle vášmu ja určite neuškodia. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch okrešte ego. Ak sa vás nadriadený bude snažiť usmerniť, sklopte „hrebienok“ a počúvnite na slovo. V prípade, že by ste vystrájali, váš kolegiálny vzťah sa nahlodá. Zdravotný stav: dbajte na zdravé srdce. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v aktuálnych dňoch sa vyhýbajte riešeniu finančných tém na pôde rodiny. Analyzovanie materiálnej oblasti – vašej alebo blízkej osoby – by smerovalo k hádkam a sporom. Nedovoľte peniazom, aby narúšali zväzky. Práca, kariéra a financie: ak v pracovnej sfére tápete a neviete, ktorým smerom sa vydať, v týchto dňoch majte oči dokorán. Z duchovnej ríše získate viaceré impulzy, ktoré vás povedú. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti chrbta. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: duchovná ríša chce, aby ste v aktuálnych dňoch väčšmi prejavovali svoje pravé Ja. Emócie si nenechávajte v útrobách – naplno ich prezentujte. Ľuďom, na ktorých vám záleží, povedzte, ako veľmi ich ľúbite. Práca, kariéra a financie: pred vzdušným znamením sa črtá vynikajúci finančný týždeň. Zdravý risk prinesie peniaze. Pokúšať smiete aj takzvané sudičky hazardu. Zdravotný stav: pozor na ochorenia respiračného systému.  
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: mnohí Škorpióni vedú v aktuálnom období citové dilemy. Nevedia, či je správne ostávať v súčasnom zväzku, alebo siahnuť po nových ľúbostných métach. Vedzte, že tieto dni nie sú na vynesenie „rozsudku“ vhodné – počkajte si na prajnejšiu etapu. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša od vás žiada, aby ste si uvedomili svoje kvality – a naplno ich prezentovali. Takzvaný myší kožúšok zaveste na klinec. Zdravotný stav: pozor na lonovú oblasť. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v ostatnom čase sa vám sudičky lásky vyhýbali – aspoň tak ste to vnímali cez vlastnú optiku. Zadaní Strelci boli nespokojní, tí osamelí zasa deprimovaní. Teraz sa situácia mení – počas aktuálnych dní sa všetky ľúbostné nuansy rozplynú. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti je nepriateľ alebo sok. Pozor na ukradnutý nápad alebo zlomyseľnú intrigu. Zdravotný stav: haprovať môže imunita. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: na obzore je príjemný a harmonický týždeň. Po boku milujúcej osoby prežijete brilantné chvíle – naplnené romantikou a nehou. Dar, ktorý získate, prijmite s nadšením a radosťou. Na strane druhej – nezabudnite obdarovať polovičku, čaká na to. Práca, kariéra a financie: do osobnej kasy môžu natiecť nečakané peniaze. Pokúšajte sudičky výhier – sú vám naklonené. Zdravotný stav: pod dohľadom majte najmä kožu, hrozia ekzémy. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: váš citový život chátra aj preto, že nad ním príliš premýšľate. Všetko analyzujete a – ľudovo povedané – prevraciate z každej strany. Naučte sa len tak byť – ľahko, slobodne a splývavo. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde sa od vás očakáva rázny verdikt. Nespoliehajte sa na názory okolia – urobte tak, ako chce vaše ja. Rozhodnutie sa ukáže ako mimoriadne prospešné – aj z hľadiska financií. Zdravotný stav: pozor na krvný tlak a tep. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: do vášho osobného zväzku sa môže vkradnúť duch flirtu alebo nevery. Majte oči na stopkách. Pokúste sa do intímnej sféry vniesť nové impulzy – aby to polovičku neťahalo inam. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – oddýchnite si. V ostatných týždňoch ste makali ako fretky, čo si odnáša vaše zdravie. Ak nevypnete hlavu a nedožičíte si relax, dostaví sa absolútne vyhorenie. Zdravotný stav: okrem únavy majte pod kontrolou lymfatický systém.
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382