Profesionálny kartoskop od 12. do 18. novembra

12.11.2018 07:13

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raguel – karta Tornádo

Aktuálny týždeň je vhodný na: zachovávanie pokoja a mieru – a to aj v tých najkrízovejších situáciách; trpezlivé a rozvážne konanie; pomalosť a rozvláčnosť; hľadanie zdravých kompromisov
V tomto týždni sa treba vyhýbať: vnútorným búrkam a turbulenciám; hádkam a sporom; zbrklým činom; nepremysleným rozhodnutiam
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Vnútri mňa aj okolo mňa vládne Boží pokoj a mier.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: psychika
Kľúčový minerálny kameň: ametrín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pred ohnivákmi sa črtá ničotný týždeň. Anjeli lásky budú mať pauzu. Zadaných jedincov potrápi emočný chlad, tých osamelých zasa samota. Práca, kariéra a financie: hoci ste akčný a dynamický človek, v ostatnom čase v sebe prechovávate strachy – a tie vám bránia materiálne napredovať. Rozbite ich odvahou a vervou. Zdravotný stav: okrem psychiky ustriehnite pohybový aparát. Viac cvičte.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: na obzore sú dôležité zmeny. Niektoré môžu aj zabolieť. Dôvod? Takýmto spôsobom sa čistia alebo dorovnávajú karmické dlžoby a resty. Proti transformáciám nebojujte – prijmite ich. Práca, kariéra a financie: pri materiálnych rozhodnutiach nepočúvajte hlas rozumu, ale šepoty intuície. Práve skryté zmysly vám poradia, čo máte robiť, ako sa máte zachovať a ktorými cestičkami sa vydať. Zdravotný stav: pozor na chronické choroby. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: pred vzdušnými jedincami sa črtá spoločenský týždeň. Vo vzduchu visia oslavy, párty, jubileá. Prostredníctvom nich naďabíte na príjemných ľudí. Vzájomne si dobijete životné batérie. Práca, kariéra a financie: ak ste dosiaľ na poli matérie tápali, nevediac, čomu sa máte venovať, teraz sa situácia vyjasní. Vo vašej hlave skrsne jasný nápad. Pamätajte, že ho treba zrealizovať, a to bez otáľania. Zdravotný stav: haprovať môže chrbtica. 
 
RAK
Láska a vzťahy: ste príliš nedôverčivý jedinec. Polovičku často upodozrievate, a to aj z takých vecí, ktoré nikdy nespravila. Nepreháňajte to – môže sa stať, že čoskoro u nej pohár trpezlivosti pretečie. Práca, kariéra a financie: máte výborné manifestačné schopnosti. Skrátka, to, na čo myslíte a čo si predstavujete, dokážete rýchlosťou blesku pretaviť do reality. Uvažujte preto len nad pozitívnymi materiálnymi témami. Zdravotný stav: pozor na trávenie. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vaša polovička, prípadne blízky človek má pocit, že ste príliš pasívny a lenivý jedinec. Skrátka, do zväzku nevkladáte žiadnu energiu. Zmeňte to – v opačnom prípade sa emočne vzdialite. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – spoľahnite sa na vlastný úsudok. Názory okolia si vypočujte, no v konečnom dôsledku sa rozhodnite vo vlastnej réžii. Prinesie to celostný úspech. Zdravotný stav: pozor na priberanie. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v ostatnom čase ste napružený jedinec s ťažkou psychikou. Jedovitú energiu sálate aj do prostredia. Nečudo, že vznikajú konflikty. A teraz sa môžu vyostriť. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša hovorí – pozor na žgrlošstvo a sebectvo. Ak vás niekto z blízkych poprosí o peňažnú výpomoc, neodmietnite ju. V živote funguje jednoduchá rovnica – chvíľu je dolu jeden, neskôr zasa druhý. Zdravotný stav: haprovať môže tráviaci trakt. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: pracovné záležitosti až príliš zasahujú do vášho citového života. Skrátka, stres z roboty prenášate na blízkych. A to veru správne nie je. Oddeľte zamestnanie od súkromia. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visí zmenový týždeň. Ak chcete pristúpiť k materiálnym korekciám – hoci i takým, ktoré ste plánovali dlhší čas, práve teraz sa do nich s odvahou a vervou pustite. Zdravotný stav: okrem napätia ustriehnite dolné končatiny. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: ustavične nad niečím premýšľate. Analyzujete osobné zväzky, skúmajúc, či sú kvalitné, alebo – práve naopak – nenaplňujúce. Duchovná ríša radí – stopnite myseľ. A začnite jestvovať len tak – splývavo, ľahko a bezmyšlienkovite. Práca, kariéra a financie: na obzore sú plodné obchody, kontrakty, zmluvy alebo dohody. Obklopujú vás ľudia, na ktorých sa môžete spoľahnúť. Zdravotný stav: pod dohľadom majte obličkový systém. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: vnútorný oheň pracuje na sto percent. Je vo vás veľa napätia a tenzie. Pozor na to, aby ste nevybuchli ako sopka – blízke osoby by ste mohli uraziť, ako sa hovorí, do špiku kosti. Práca, kariéra a financie: duch tvorivosti a nápaditosti je aktívny. Vo vašej hlave sa počas aktuálnych dní môže zrodiť unikátny nápad. Nebojte sa mu vtlačiť punc reálnosti. Peňažné kohúty sú pootvárané. Zdravotný stav: dbajte na zdravý žlčník a pečeň. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: niekto z blízkych vás požiada o pomoc – pravdepodobne psychologickú. Jeho duša tápa – a potrebuje nakopnutie. Pomocnej ruky sa nebráňte. Hlavne žiadne strachy – vaša rada bude osožná. Práca, kariéra a financie: póza šedej myšky vám nesvedčí. A rovnako vám nesvedčí ustráchanosť. Prebuďte v sebe internú šelmu – a ukážte svetu, akými materiálnymi kvalitami oplývate. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – maximum pozornosti orientujte do blaha rodiny. S najbližšími veľa debatujte, prípadne zájdite na jesenný výlet. Hrajte spoločenské hry. Práca, kariéra a financie: ste magnetom na úspech, blahobyt a peniaze. Viete, akými kvalitami disponujete a čo chcete dosiahnuť. A to je kľúč k absolútneho zdaru. V takýchto intenciách sa ponesú aj najbližšie dni. Zdravotný stav: kontrolujte váhu. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vaša polovička má pocit, že ju v ostatnom čase sexuálne zanedbávate. Siahnite po náprave. Vyskúšajte niečo nové – stopnite v sebe puritána a prudéra. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – nenechajte sa ovládať či manipulovať okolím. Vo vašej blízkosti je človek, ktorý vás dokáže riadiť tak, ako vyhovuje jemu samému. Pristrihnite mu krídelká. Zdravotný stav: haprovať môžu kĺby. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6401