Profesionálny kartoskop od 12. do 18. marca

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Metatron – karta „karma“

Aktuálny týždeň je vhodný na: očistu minulosti; modlitby za odpustky – naše vlastné, ale aj rodinné či rodové; skúmanie tajov karmy – minulých životov a ich vplyvu na súčasnú inkarnáciu; uskutočnenie dôležitých rozhodnutí – karmických zmien, teda takých korektúr, ktoré sú v súlade s naším najvnútornejším ja
V tomto týždni sa treba vyhýbať: opakovaniu chýb z minulosti; zavrhovaniu duchovna a spirituality; konaniu zla
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Do všetkých mojich predošlých životov sa vlieva svetlo dobra, lásky, pravdy a čistoty. Pociťujem to vo forme úľavy v aktuálnej inkarnácii“. 
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hlavu, psychiku a nervový aparát
Kľúčový minerálny kameň: čaroit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: ak sa vám rozsýpajú vzťahy – osobné, priateľské, rodinné alebo kolegiálne, pouvažujte nad vlastným ja. Nie je vylúčené, že disponujete vlastnosťami, ktoré okoliu príliš nerežú. Práca, kariéra a financie: na pracovisku ustriehnite intrigy a zlorečenie. S ľuďmi hovorte otvorene a priamo – nie za ich chrbtom. Lož má krátke nohy. Zdravotný stav: objaviť sa môžu nečakané alergie.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: otvára sa pred vami priestor na cibrenie jánstva – osobnej sily a sebalásky. Myslite viac na seba – nie na blaho iných. Dožičte si viac než obvykle. Práca, kariéra a financie: pri dôležitých materiálnych rozhodnutiach zapnite intuíciu. Racio vám nepomôže – práve naopak, môže zavádzať. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä tráviaci trakt. Ak priberáte, položte si otázku, či máte kvalitnú životosprávu. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vo vašom okolí je človek, ktorý po vás pokukuje. Cíti sympatie, prípadne aj zvláštne iskrenie či magnetizmus. Ak ste bez vzťahu, otvorte mu svoje srdce. V opačnom prípade zvážte, či vám flirt za to stojí. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde hrozia konfliktné situácie. Navyše, na obzore je masa stresu. Dôvod však nehľadajte v okolí. Máte chaos v hlave a púšťate sa do mnohých činností naraz. Zdravotný stav: pozor na chronickú únavu. 
 
RAK
Láska a vzťahy: niečo vo vašom vzťahovom alebo citovom živote nestojí na zdravých či pevných pilieroch. V aktuálnom týždni sa pustite do liečivého procesu. Ak treba, urovnajte spory a konflikty – aj dlhodobé. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch si naplno uvedomujte svoje kvality a plusy – a manifestujte ich. Ak sa vás okolie bude snažiť presvedčiť, že vaše méty sú nezrealizovateľné, vysmejte ho. Zdravotný stav: štrajkovať môže tlak alebo tep. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vo vzduchu visia konfliktné situácie. Pravdepodobne si s niekým, ako sa hovorí, názorovo nesadnete. Pri spore sa snažte konať s chladnou hlavou. Na škodlivý emočný oheň zabudnite. Práca, kariéra a financie: črtá sa pred vami novátorský týždeň. Vo vašej hlave sa zrodí nevšedný nápad – a vďaka nemu si môžete pritiahnuť viac peňazí. Pretavte ho do reality, a to s plnou vervou. Zdravotný stav: ochromiť vás môžu tráviace neduhy. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: na aktuálne dni budete spomínať v dobrom. Obklopia vás príjemní ľudia, s ktorými si, ako sa hovorí, brnknete na strunu. Na obzore je aj spoločenská udalosť. Práca, kariéra a financie: ak sa určitý materiálny cieľ nenapĺňa, nehádžte flintu do života a naďalej zotrvajte v snahe a verve. Čoskoro sa dostaví úspech. Chce to len nemalú dávku trpezlivosti. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát, najmä nohy. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa klepnite po vrecku a spravte si radosť. Úsmev na perách – v podobe pekného darčeka – môžete urobiť aj ľuďom, na ktorých vám záleží. Nešetrite. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – konajte vo vlastnej réžii, a nie podľa toho, ako kážu normy alebo okolie. Dôverujte svojim úsudkom, počinom aj konkrétnym skutkom. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s pohybovým aparátom. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v ostatnom čase máte na očiach ružové okuliare. Ak ste bez vzťahu, pravdepodobne len snívate a nič konkrétne nerobíte kvôli náprave. V prípade, že jestvujete vo zväzku, je možné, že si polovičku čačkáte a prikrášľujete. Práca, kariéra a financie: rozhodnutia alebo verdikty – spojené s peniazmi – sa ukážu ako prospešné a osožné. V týchto dňoch môžete aj zdravo riskovať či pokúšať pani šťastenu. Zdravotný stav: slabnú vám oči a pod dohľadom treba mať aj zuby. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: cítite sa ako vo vatičke. Polovička si vás hýčka. V prípade, že zväzok nemáte, obklopujú vás ľudia, ktorí vám svoje sympatie a úctu dávajú najavo patričným spôsobom. Práca, kariéra a financie: ak na súčasnom pracovisku badáte nudu či stereotyp, vedzte, že ide o dočasnú situáciu. Čoskoro sa objavia nové a svieže vetry, ktoré – ako sa hovorí – zamiešajú karty. Zdravotný stav: pozor na imunitu. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: vo vašej blízkosti je človek, ktorý potrebuje pomocnú ruku. Buď priamu a hmotnú, napríklad vo forme peňazí, alebo duchovnú – v podobe dobrej rady. V každom prípade platí – pomoc neodmietnite. Práca, kariéra a financie: črtá sa pred vami aktívny týždeň. Na lenivosť či peciválstvo zabudnite. Len vďaka dynamike sa dopracujete ku kvalitnejším finančným tokom. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti nôh. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – adekvátne sa chráňte. Vo vašej blízkosti je energo-upír, teda človek, ktorý kradne cudziu vitalitu. Takýmto jedincom dajte – ako sa hovorí – stopku. Práca, kariéra a financie: na obzore je potešujúca správa. Týkať sa môže pozitívneho ohodnotenia vami odvedenej roboty, ale aj zvýšenia platu, či dokonca výhry. Napokon, radostné zmeny si už zaslúžite. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť tráviace problémy či bolesti hlavy. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa ocitnete v akomsi móde samoty a osamelosti. Nezúfajte však – nejde o negatívny jav. Práve vďaka tomu môžete nadviazať silnejší prepoj s najvnútornejším dieťaťom. Práca, kariéra a financie: sudičky šťastia stoja po vašom boku. Nad vaším ja sa otvára kornút hojnosti a prosperity. Viac-menej všetko, do čoho sa v rámci matérie pustíte, prinesie zber sladkých plodov. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy alebo zubov. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika 1 130 18%
Výklad kariet 871 14%
Channeling 217 3%
Liečiteľstvo 3 282 51%

Celkový počet hlasov: 6417