Profesionálny kartoskop od 11. do 17. júna

03.06.2018 07:07

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Rafael – karta „zdravá životospráva“

Aktuálny týždeň je vhodný na: zmenu a korekciu životosprávy; konzumovanie ľahšej stravy; pohybové aktivity; meditáciu a rozjímanie
V tomto týždni sa treba vyhýbať: prejedaniu sa; leňošeniu; psychickému vypätiu a prepínaniu osobných síl
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Ľúbim svoje telo. A doprajem mu všetko, čo mu osoží.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: lymfatický systém
Kľúčový minerálny kameň: krištáľ
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: niekto z blízkych vás poriadne zarmúti. Zrejme tak, že vám povie nemilú správu, prípadne vás verbálne zraní. Pokúste sa naňho nezlostiť. Má len ťažké obdobie. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia renováciám alebo úpravám domácnosti. Vrazte do bytu alebo domu nemalé peniaze. V príbytku sa tak rozvíria pozitívne energie. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy, prípadne aj starosti s krvným tlakom.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: pred Býkmi sa črtá prajný týždeň – aj s ohľadom na vzťahy, aj s ohľadom na materiálnu sféru. V láske hráte prím. Blízke osoby vás ľúbia a vzhliadajú k vám. Ak ste bez zväzku, očakávajte hojný počet záujemcov. Práca, kariéra a financie: robíte to, čo saturuje vašu dušu – a to je dobre. Už ste pochopili, že peniaze pritekajú len vtedy, ak človek vykonáva aktivity blízke jeho srdcu. Zdravotný stav: dbajte na dostatočný spánok. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vo vašich vzťahoch vládnu ponuré a potemnelé energie. Akosi v nich všetko stojí a stagnuje. Postarajte sa o nápravu – napríklad v podobe milej dovolenky alebo výletu. Práca, kariéra a financie: na obzore je nepriateľ alebo neprajník. Na základe intuície, ktorú máte silnú, ho včas odhalíte, a teda i odrovnáte. Vyhýbajte sa zbytočným diskusiám s takzvanými hlupákmi. Zdravotný stav: haprovať môže hlavy alebo oči. 
 
RAK
Láska a vzťahy: na obzore sú nečakané zmeny alebo turbulencie. Možno sa do vašich vzťahov vkradnú zvláštne udalosti, ktorým na prvý pohľad neporozumiete. Dajte tomu čas – neskôr sa všetko vykryštalizuje úplne samo. Práca, kariéra a financie: vo vzduchu visia pracovné konflikty. Snažte sa nestratiť zdravý rozum – a nevybuchnúť ako sopka. Daný počin by ste oľutovali. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite tráviaci trakt. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vaši blízki nadobúdajú pocit, že ich ovládate a manipulujete. Zmeňte to – v opačnom prípade sa vám citovo vzdialia. A o to zrejme nestojíte. Práca, kariéra a financie: isté aktivity alebo projekty sa budú vyvíjať a zrieť postupne. Nestrácajte trpezlivého ducha – uvedomte si, že všetko má svoj prirodzený čas a prirodzenú evolúciu. Zdravotný stav: haprovať môže pohybový aparát. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: ak už dlhodobo badáte na poli lásky alebo vzťahov komplikácie a problémy, vedzte, že fyzicky alebo hmotne ich nerozlúsknete. Chce to duchovnú prácu – v podobe modlitieb. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti je falošný človek. Načúvajte intuícii – tá ho včas odhalí. Nevstupujte do intríg – mohli by sa otočiť proti vám. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť bolesti hlavy. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – kvalitnejšie a otvorenejšie komunikujte. Vaši blízki nadobúdajú pocit, že ste ako uzatvorená truhlica. Hovorte o všetkom, čo vás teší i kvári. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia tvorivej činnosti. Venujte sa umeniu alebo kreatívnym aktivitám. Takýmto spôsobom zo seba vydolujete usadený stres. Zdravotný stav: okrem dýchacieho traktu ustriehnite lonovú oblasť. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia spoločenskému životu. Neostávajte medzi štyrmi stenami – hor sa medzi ľudí. Samota vášmu ja nesvedčí. V prípade, že ste bez zväzku, môžete naďabiť na fajn človeka. Práca, kariéra a financie: to, čomu sa na materiálnej báze venujete, vás celostne uspokojuje – a to je gro úspechu. Ak vykonávate činnosti z lásky, o peniaze núdza nie je. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s vyprázdňovaním. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: aktuálny týždeň je obdobím samoty a osamelosti. Zahĺbte sa do vlastného ja a urobte si poriadok v myšlienkach i emóciách. Takúto inventúru potrebujete ako soľ. Práca, kariéra a financie: pred Strelcami sa črtá novátorský týždeň. Áno, energiu, čas i peniaze vrazte do niečoho, v čom ste dosiaľ nepôsobili. Úspech na seba nenechá dlho čakať. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: vaše vzťahy môžu byť narušené škodlivým ohňom, a to v podobe jedovitosti alebo hnevlivosti. Snažte sa preto korigovať svoje plamenné emócie. Meditujte – to je cesta k úspechu. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – peniaze neschovávajte  v pančuche. Je čas užiť si ich, a to naplno. Kúpte sebe alebo blízkym osobám niečo pekné. Prípadne vyrazte na skorú dovolenku. Zdravotný stav: objaviť sa môžu tráviace neduhy. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: ak už dlhší čas badáte na poli lásky alebo vzťahov nuansy či problémy, príčinu nehľadajte v okolí. Drieme vo vás. Skrátka, máte v sebe citový neporiadok. Neviete, čo chcete. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch pozorne zvažujte všetky investície alebo vklady – môžete byť oklamaný. Držte sa hesla – trikrát meriam a raz režem. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s kardiovaskulárnym systémom. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: váš osobný vzťah je zaseknutý a priškripnutý. Dôvod? Nedostatočná komunikácia. Polovičku si posaďte za okrúhly stôl – a predebatujte všetko, čo vás teší i ťaží. Práca, kariéra a financie: na obzore sú dobré správy. Ak pracujete, poteší vás zamestnávateľ, napríklad zvýšením platu. V prípade, že podnikáte, dostavia sa nečakané a plodné obchody. Zdravotný stav: okrem respiračného traktu ustriehnite genitálie. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (870)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 279)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6408