Profesionálny horoskop na týždeň od 4. do 10. apríla

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Chamuel – pokoj v duši
Počas aktuálneho týždňa stopnite všetky hádky, spory a konflikty – aj tie vnútorné, aj tie vonkajšie. Je čas ponoriť sa do „vôd“ pokoja, harmónie a mieru. Odpustite tým, čo vám ublížili, a požiadajte o odpustenie tých, ktorým ste ranili srdce. Zlosť a jedovitosť zameťte pod koberec. Nadchádzajúce dni prajú spirituálnym debatám. Veďte ich so svojím Ja, prípadne s inými osobami, majúcimi pozitívny vzťah k duchovným témam. Počas tohto týždňa sa darí aj ľúbostnej mystike – želajte si čistú lásku a tento sen bude čoskoro splnený. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: nadchádzajúce dni prajú cibreniu sebalásky. Doprajte si viac, chváľte sa, žehnajte vlastnému Ja. Uvedomte si kvality, ktorými disponujete. Negatívna vibrácia týždňa: hviezdy varujú, aby ste si dávali pozor na zbytočné flirty – mohli by ohroziť jestvujúci vzťah. Stav fyzického tela: pod drobnohľadom majte najmä urogenitálny trakt. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: kalcit. Kľúčová afirmácia: Odolávam pokušeniam.  
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch vám sudičky žehnajú najmä v pracovnej, kariérnej a finančnej oblasti. Projekty, do ktorých sa pustíte, vám prinesú tak morálny, ako aj materiálny osoh. Negatívna vibrácia týždňa: žijete príliš rýchlo, a preto si dávajte pozor, aby vás osud nezastavil – napríklad úrazom alebo nehodou. Stav fyzického tela: oslabená je najmä chrbtica. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: koral. Kľúčová afirmácia: Všetko má svoj čas. 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa zbavíte ľudí, ktorí vám odsávajú energiu. Niektorí sa stratia spontánne, iným ukážete východzie dvere vy sám. Negatívna vibrácia týždňa: na očiach máte „klapky“, a preto nevidíte možnosti, ktoré vám ponúka život. Stav fyzického tela: menej pozitívnych energií prúdi do kostí a kĺbov. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: rubín. Kľúčová afirmácia: Život je pestrý a ja si slobodne vyberám z jeho „plodov“. 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: nadchádzajúce dni vám prinesú oveľa viac pokoja a vnútornej vyrovnanosti. Mení sa vaša osobná vibrácia, na čo pozitívne zareaguje aj okolie. Negatívna vibrácia týždňa: neviňte sa za staré krivdy, ktoré ste buď spáchali, alebo ktoré ste utŕžili. Minulosť nechajte minulosťou. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte tlak a tep. Uzdravujúca farba: zelená. Uzdravujúci minerál: olivín. Kľúčová afirmácia: Otáčam sa chrbtom k minulosti. 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: otvára sa pred vami obdobie vhodné na cibrenie a posilňovanie vzťahov. Zadaní jedinci prežijú viac rodinnej pohody, tí osamelí môžu stretnúť zaujímavého človeka. Negatívna vibrácia týždňa: pri konfliktoch „skrešte“ svoje ego. Nemusíte mať vždy pravdu. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu bolesti hrdla. Uzdravujúca farba: svetlomodrá. Uzdravujúci minerál: tyrkys. Kľúčová afirmácia: Vyzývam svoju myseľ k čistote a otvorenosti. 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú láske. Panny, ktoré sú vo vzťahoch, prežijú maximum romantiky. Osamelí jedinci by mali mať oči na stopkách – nie je vylúčené, že sa okolo nich motá duchovná polovička. Negatívna vibrácia týždňa: neuvažujte nad budúcnosťou – zbytočne sa strachujete. Stav fyzického tela: pozor na spánok. Uzdravujúca farba: fialová. Uzdravujúci minerál: ametyst. Kľúčová afirmácia: Žijem pre prítomný okamih – pre moment „tu a teraz“. 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne obdobie je vhodné na upratovanie alebo skrášľovanie príbytku. Pustite sa do rekonštrukcie či estetických úprav. Vo vašom byte si dome sa rozprúdi pozitívna energia. Negatívna vibrácia týždňa: plnenie svojich snov a túžob odkladáte. Nie je na to dôvod. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte psychiku. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúci minerál: selenit. Kľúčová afirmácia: S radosťou a vervou sa púšťam do výziev života. 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: nadchádzajúce dni prajú darom a obdarúvaniu. Spravte radosť svojim blízkym, ale i sebe samému. Buďte štedrý. Negatívna vibrácia týždňa: sú chvíle, keď zabúdate na duchovnú ríšu. Viac sa modlite a prihovárajte Bohu či anjelom. Vaše Ja to naplní pocitmi odľahčenia. Stav fyzického tela: pozor na očné alebo ušné problémy. Uzdravujúca farba: tmavomodrá. Uzdravujúci minerál: sodalit. Kľúčová afirmácia: Verím sebe aj vyšším sféram. 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch oplývate skvelými nápadmi. Nebojte sa ich zrealizovať, a to aj vtedy, keď vás od nich ktosi odhovorí. Negatívna vibrácia týždňa: nedajte sa riadiť a manipulovať okolím. Je čas ukázať, koľko sily vo vás drieme. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu problémy s trávením. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúci minerál: citrín. Kľúčová afirmácia: Prebúdzam svoju najvnútornejšiu silu. 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: je čas venovať pozornosť zdravému životnému štýlu. Ak sa cítite dlhodobo unavený, vedzte, že telo potrebuje poriadny detox. Negatívna vibrácia týždňa: vaše sebavedomie je na bode mrazu. Postarajte sa o jeho „renesanciu“. Stav fyzického tela: disharmonické je hrubé črevo, hrozia poruchy vyprázdňovania. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: granát. Kľúčová afirmácia: Zbavujem sa ťažkých energo-nánosov. 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: v citovej sfére sa vám konečne uľaví. Starosti a problémy upadnú do zabudnutia. Vzťahy, ktoré dlhodobo nefungujú, odídu do stratena. Negatívna vibrácia týždňa: ustriehnite svoje emócie. V opačnom prípade hrozia zbytočné hádky. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte hustotu krvi, ale aj tlak a tep. Uzdravujúca farba: ružová. Uzdravujúci minerál: ruženín. Kľúčová afirmácia: Do môjho života prúdi čistá láska. 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni sú ako stvorené na „magnetizovanie“ peňazí. Ste šikovný jedinec, ktorý si ich dokáže pritiahnuť plným priehrštím. Negatívna vibrácia týždňa: do osobných vzťahov sa môžu vkradnúť negatívne energie – nuda, nespokojnosť či namrzenosť. Stav fyzického tela: pozor na obličkový systém. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: karneol. Kľúčová afirmácia: Som magnetom na vše-šťastie. 
 
Horoskop pripravil veštec Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika 1 130 18%
Výklad kariet 871 14%
Channeling 217 3%
Liečiteľstvo 3 282 51%

Celkový počet hlasov: 6417