Profesionálny horoskop na týždeň od 28. marca do 3. apríla

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Rafael – sila zeme
Je čas na oddych. Zájdite do prírody a pustite sa do načerpávania novej sily. Počúvajte prebúdzajúcu sa faunu i flóru, pozorujte krásy „zeleného kráľovstva“ a spoznávajte jeho tajomstvá. Dotýkajte sa zeme, objímajte stromy, zbierajte kamienky. Všetky tieto atribúty vás dobijú vzácnymi „esenciami“, pomocou ktorých sa navýši vaša prirodzená vitalita. Navyše, prírodné prostredie odsáva z človeka všetky ťažké a husté energie. Prináša komplexné odľahčenie.
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: otvára sa pred vami hodnotné duchovné obdobie. Venujte sa spirituálnym vedám alebo zdravej ezoterike. Majte však hranice a mantinely. Negatívna vibrácia týždňa: ak spravíte chybu alebo vypoviete slová, ktoré druhých rania, utlmte ego a ospravedlňte sa. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu problémy s hrdlom, pľúcami či prieduškami. Uzdravujúca farba: svetlomodrá. Uzdravujúci minerál: akvamarín. Šťastné číslo: 9. 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni sú priam stvorené na pracovný alebo kariérny rast. Nebojte sa za kvalitne odvedenú prácu vypýtať väčšiu odmenu. Negatívna vibrácia týždňa: drieme vo vás príliš veľa zaseknutých emócií a vašim blízkym to prekáža. Naučte sa hovoriť o skutočných pocitoch. Otvorte sa. Stav fyzického tela: ochromiť vás môžu chrípkové stavy. Uzdravujúca farba: modrá. Uzdravujúci minerál: chryzokol. Šťastné číslo: 2. 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: ak ste uviazli v pomyselných putách niečoho alebo niekoho, v týchto dňoch ich môžete sňať zo svojho tela. Vychutnávajte si ľahkosť a slobodu. Negatívna vibrácia týždňa: do pracovnej sféry prúdi málo priaznivých vibrácií. Črtá sa veľa povinností a nedostatok pláce. Stav fyzického tela: pozor na tráviace ťažkosti, kontrolujte stravu. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúci minerál: jantár. Šťastné číslo: 8.  
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: vaša psychika sa výrazne čistí. Pracujete na vlastnom „ja“, likvidujete ťažké energie a emócie, korigujete myslenie. Stáva sa z vás nový človek. Negatívna vibrácia týždňa: niektorí ľudia vás vnímajú ako uzatvoreného a izolovaného človeka; otvorte sa spoločnosti. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s tlakom alebo tepom. Uzdravujúca farba: ružová. Uzdravujúci minerál: olivín. Šťastné číslo: 4. 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni sú ako stvorené na spoločenské stretnutia, zábavy, párty. Odviažte sa, no poznajte svoje hranice či mantinely. Negatívna vibrácia týždňa: nie je vylúčené, že sa vás zmocní silná dilema, a to v ľubovoľnej sfére života. Nerobte náhle rozhodnutia, všetko má svoj čas. Stav fyzického tela: ochromiť vás môžu bolesti hlavy. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúci minerál: krištáľ. Šťastné číslo: 1.  
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: ako sa hovorí, v núdzi poznáš priateľa. Počas aktuálnych dní sa venujte známym a kamarátom. Ak potrebujú pomoc, staňte sa pre nich bútľavou vŕbou. Negatívna vibrácia týždňa: ste často pod napätím a stresom, skúste to ustriehnuť. V opačnom prípade hrozia zdravotné ťažkosti. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti so žalúdkom alebo črevami. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: hematit. Šťastné číslo: 3. 
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: do vášho života „zavíta“ množstvo priaznivých a optimistických správ, ktoré vám vyčarujú úsmev na perách. Dorieši sa aj stará záležitosť, ktorá vás dlhodobo kvári. Negatívna vibrácia týždňa: vystríhajte sa slov, ktoré škodia alebo ubližujú druhým. Pozor aj na sarkazmus. Stav fyzického tela: ustriehnite najmä urogenitálny trakt. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: kalcit. Šťastné číslo: 5.  
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa vo vašej blízkosti objavia tí správni ľudia. Nebojte sa vstúpiť s nimi do spolupráce – prinesie to sladké „plody“. Negatívna vibrácia týždňa: vyhýbajte sa negativistickému uvažovaniu. Už viackrát ste zistili, že to, na čo myslíte, zrkadlíte do reality. Stav fyzického tela: ochromiť vás môžu nepríjemné bolesti hlavy. Uzdravujúca farba: fialová. Uzdravujúci minerál: čaroit. Šťastné číslo: 2.   
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: počas aktuálnych dní vám brilantne pracuje intuícia. Môžete sa na ňu spoľahnúť aj pri riešení závažných životných dilem alebo otázok. Negatívna vibrácia týždňa: na pleciach máte obrovské množstvo povinností a ste vystavený stresu. Pokúste sa to zmeniť. Zaslúžite si oddych. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu problémy s kosťami alebo so svalmi. Uzdravujúca farba: jemná červená. Uzdravujúci minerál: jaspis. Šťastné číslo: 7. 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: dozrievate do štádia zrelosti. Už nehľadíte na to, čo chce alebo čo si myslí okolie, ale na to, po čom túži vaše „ja“. Je to signál, že sa cibrí vaša sebaláska. Negatívna vibrácia týždňa: ustriehnite svoju lenivosť a pasivitu. Vyhrňte si rukávy a hor sa do realizácie plánov. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu bolesti chrbtice. Uzdravujúca farba: jasná červená. Uzdravujúci minerál: granát. Šťastné číslo: 2. 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: pred vami je týždeň plný lásky. Zadaní Vodnári prežijú romantické chvíle po boku milujúcej osoby, osamelí môžu stretnúť zaujímavého človeka. Aktuálne dni prajú aj nevinným flirtom. Negatívna vibrácia týždňa: na pracovnom „poli“ vás sklame človek, ktorému dôverujete. Stav fyzického tela: pozor na nervový systém. Uzdravujúca farba: tmavomodrá. Uzdravujúci minerál: lapis lazuli. Šťastné číslo: 8.  
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: pustite sa do veľkého jarného upratovania. Vyčistite priestory a zároveň aj myseľ. Ak chcete, „vrhnite“ sa aj do detoxu organizmu. Telo sa vám poďakuje vitalitou a zdravím. Negatívna vibrácia týždňa: pozor na neveru. Ako sa hovorí, lož má krátke nohy. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte močové cesty a obličkový systém. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: karneol. Šťastné číslo: 5. 
 
Horoskop pripravil veštec a spirituálny poradca Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika 1 130 18%
Výklad kariet 871 14%
Channeling 217 3%
Liečiteľstvo 3 282 51%

Celkový počet hlasov: 6417