Profesionálny horoskop na týždeň od 11. do 17. apríla

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Uriel – učenie duší
Počas tohto týždňa stretnete množstvo zaujímavých ľudí. Niektorí budú plne rezonovať s vaším Ja – čiže sa zhodnete takmer vo všetkých témach života. Naopak, zoči-voči sa postavíte aj takým jedincom, ktorí sú úplne odlišní. Môžu vás iritovať svojimi názormi či pohľadmi. Zostaňte však pokojní, všetko je v absolútnom poriadku. Aj takíto ľudia vás majú posunúť vpred v duchovnom vývoji. Ich blízkosť má preveriť, nakoľko ste otvorení „inakosti“ a do akej miery dokážete akceptovať odlišnú životnú optiku. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch oplývate priam brilantnou intuíciou – využite ju v každodennom živote. Ak máte vzťah k zdravej ezoterike, venujte jej pozornosť. Negatívna vibrácia týždňa: pasivitou a lenivosťou môžete prísť o zaujímavé ponuky, a to tak v pracovnej, ako i citovej sfére. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s kĺbmi. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúca vôňa: cédrové drevo. Kľúčová afirmácia: Žijem naplno. 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: počas aktuálnych dní venujte pozornosť zdravej životospráve. Zmeňte jedálniček, viac sa hýbte, športujte a myslite pozitívne. Telo sa vám odmení. Negatívna vibrácia týždňa: nespoliehajte sa na druhých ľudí. Do plnenia povinností sa pustite vo vlastnej réžii. Stav fyzického tela: pozor na bolesti chrbtice. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúca vôňa: aníz. Kľúčová afirmácia: Robím všetko pre spokojnosť môjho tela. 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: zbavujete sa starých reťazí a okov. A to je dobre. Nastal čas oslobodiť sa od minulosti, sňať zo seba všetky staré putá a nadýchnuť sa čerstvého vzduchu. Negatívna vibrácia týždňa: ochromiť vás môžu negatívne myšlienky. Udržte ich pod kontrolou. Stav fyzického tela: pozor na psychiku a nervový systém. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúca vôňa: lotos. Kľúčová afirmácia: Životom plávam ľahko a slobodne. 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: nastal čas na zber sladkého ovocia. Vychutnávajte si vše-hojnosť, ktorá k vám „priteká“ zo všetkých kútov sveta. Negatívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch môžete pociťovať samotu a izoláciu. Nebráňte sa spoločnosti. Milí ľudia vám vyčarujú úsmev na tvári. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte srdce. Uzdravujúca farba: ružová. Uzdravujúca vôňa: vanilka. Kľúčová afirmácia: Priťahujem do života ľudí, ktorí rezonujú s mojím Ja.
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú láske. Prajné city k vám „pritečú“ zo všetkých svetových strán. Vzťahy, ktoré boli narušené, sa vyčistia. Negatívna vibrácia týždňa: zaregistrovať môžete mierny úbytok financií. Nezúfajte, ide o dočasnú situáciu. Ostaňte pozitívny. Stav fyzického tela: pozor na bolesti chrbtice. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúca vôňa: klinčeky. Kľúčová afirmácia: Zaslúžim si viac. 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa vyčistia dlhodobé problémy a starosti. Z vašich pliec spadne obrovské bremeno. Negatívna vibrácia týždňa: nesnažte sa ulahodiť každému. Uvedomte si, že nie ste Matka Tereza. Pomáhajte, ale len v istých mantineloch. Stav fyzického tela: pozor na problémy s trávením. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúca vôňa: rozmarín. Kľúčová afirmácia: Môj život sa napĺňa ľahkosťou a slobodou. 
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: máte silnú osobnú vibráciu – využite to vo svoj prospech. Plány či projekty, do ktorých sa pustíte v týchto dňoch, prinesú osoh. Negatívna vibrácia týždňa: nerýpte sa v minulosti. To, čo bolo, je „prežitok“ a netreba sa k nemu vracať. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte urogenitálny trakt. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúca vôňa: santalové drevo. Kľúčová afirmácia: Otáčam sa chrbtom k minulosti a tvárou k novej životnej žiare. 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch budete oveľa pokojnejší než obvykle. Vyčistia sa aj ťažké myšlienky, ktoré vás dlhodobo kvárili. Negatívna vibrácia týždňa: pri púšťaní sa do nových výziev života vám chýba odvaha. Je čas uvedomiť si, že strachy sú vaším najväčším nepriateľom. Stav fyzického tela: pozor na bolesti chrbtice. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúca vôňa: levanduľa. Kľúčová afirmácia: Dokážem všetko, čo si zaumienim. 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: v aktuálnych dňoch sa vyjasnia a vyčistia dlhodobé problémy, ktoré vám nedali spávať. Konečne si poriadne vydýchnete. Negatívna vibrácia týždňa: nebuďte pasívny a lenivý. Takýmto prístupom prichádzate o zaujímavé výzvy či ponuky. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu psychické starosti. Uzdravujúca farba: fialová. Uzdravujúca vôňa: myrha. Kľúčová afirmácia: Do môjho života prúdia aktívne a dynamické energie. 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: nastáva „bod zlomu“. Pripravte sa na veľké životné zmeny. K niektorým pristúpite vo vlastnej réžii, iné sa dostavia samy. Obe sú nevyhnutné. Negatívna vibrácia týždňa: žijete príliš materialisticky. Pozornosť sústreďte aj na duchovné rozmery „bytia“. Stav fyzického tela: pozor na poruchy spánku. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúca vôňa: jazmín. Kľúčová afirmácia: Využívam všetky svoje zmysly. 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa vám podarí odpútať od ľudí, ktorí vám dlhodobo vybíjajú životné batérie. Zbavíte sa aj energetických upírov. Negatívna vibrácia týždňa: nevracajte sa do minulosti. To, čo bolo, je dávno prežité a nezmeniteľné. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s tráviacim traktom. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúca vôňa: citrónová tráva. Kľúčová afirmácia: Priťahujem iba dobrých a prajných ľudí. 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: ak vás niečo dlhodobo ťaží, treba sa toho definitívne zbaviť. Či už ide o nevyhovujúci vzťah, alebo o nenaplňujúcu robotu. Negatívna vibrácia týždňa: vaše telo je zanesené škodlivinami, vyžaduje sa poriadna detoxikačná kúra. Stav fyzického tela: pozor na tráviaci trakt a lonovú oblasť. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúca vôňa: kadidlo. Kľúčová afirmácia: Hĺbkovo sa čistím. 
 
Horoskop pripravil veštec a spirituálny poradca Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika 1 130 18%
Výklad kariet 871 14%
Channeling 217 3%
Liečiteľstvo 3 282 51%

Celkový počet hlasov: 6417