Privítajte jar POZITÍVNYMI RITUÁLMI NA LÁSKU

25.02.2018 08:01

 

S príchodom jari sa láska skloňuje na každom kroku. Existujú rôzne kúzelné úkony na zlepšenie citovej a ľúbostnej sféry. Tu sú niektoré z nich. 
 
 
*Noste so sebou minerál jadeit
Polodrahokam oplýva upokojujúcou farebnou vibráciou. Prináša absolútny pokoj a mier. Ruší všetky napäťové energie a stresy. Do človeka vštepuje poznanie, že všetko v jeho živote je v úplnom poriadku. Jadeit rozpúšťa staré citové blokády – a to v mene vše-odpustenia. Do existujúcich vzťahov vlieva súdržnosť, láskyplnosť, zdravú komunikatívnosť. Eliminuje chuť na flirty alebo neveru. Je to polodrahokam ľúbostnej hojnosti, a preto je nápomocný aj tým jedincom, ktorí prahnú po novej láske. 
 
*Prihovárajte sa strážnym anjelom
V prípade, že registrujete v partnerstve alebo manželstve citové nuansy, poproste vášho strážneho anjela, aby sa spojil so strážnym anjelom vašej polovičky a aby do vášho vzťahu - ak to je v mene najvyššieho dobra - vliali svetlo lásky.
Ak ste dlhodobo bez partnera alebo partnerky a túžite po odštartovaní nového zväzku, prihovorte sa strážnemu anjelovi a poproste ho, aby sa spojil so strážnym anjelom vášho dvojplameňa a aby spoločne zabezpečili rýchle a pružné prepojenie vašich životných ciest. 
 
 
*Obklopujte sa jemnou zelenou a ružovou farbou
Príjemné kolóry menia osobnú vibráciu človeka. Otvárajú ho svetu, rozpúšťajú zašlé citové blokády, magnetizujú spriaznené duše. Z ľudí, ktorí sa obliekajú do týchto farieb, sála pokoj a mier. Okolie ich vníma ako jedincov, ktorí sú pripravení na lásku. 
 
*Vyskúšajte vôňu ruží
V prípade, že vo vašej domácnosti vládnu napäťové energie, množia sa konflikty a prajné city medzi členmi rodiny chradnú, siahnite po aromaterapii. Kúpte si čistý esenciálny olej z ruží. Má blahodarné účinky. Rozpúšťa všetky škodlivé vibrácie, nabúravajúce ľúbostnú alebo milostnú sféru. Okrem toho priaznivo vplýva na činnosť kardiovaskulárneho systému. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382