Liečivá a mystická sila GRANÁTOVÉHO JABLKA. Viete, prečo sa zrniečka z neho hádžu mladomanželom pod nohy?

18.08.2017 07:29

 

Granátové jabĺčko je obľúbeným ovocím už úctyhodných päťtisíc rokov. Spája sa najmä s Cyprom. Podľa gréckej mytológie ho na ostrov priniesla Afrodita. Miestni ho nielen konzumujú, ale ovociu pripisujú i magickú moc. Zrniečka z neho hádžu počas svadby mladomanželom pod nohy – aby mali množstvo detí. Granátové jablko sa tiež využíva na finančné rituály a priťahovanie moci. 
 
 
Zázračný plod je plný céčka, éčka a vitamínov skupiny B. Obsahuje zinok, vápnik, fosfor, železo a draslík. Nechýba tanín, ktorý má antioxidačné účinky a blahodarne pôsobí na sliznicu tráviaceho traktu. Jablko odstraňuje z tela toxíny a škodliviny, revitalizuje celistvý organizmus. Znižuje kyslosť, a tak predchádza rakovine. Pomáha žlčníku aj pečeni a obnovuje krv. Harmonizuje krvný tlak, podporuje činnosť obličiek. 
Odborníci na zdravú výživu tvrdia, že pohár granátového džúsu má trojnásobnú antioxidačnú schopnosť ako rovnaké množstvo zeleného čaju, červeného vína alebo čučoriedkovej šťavy. Bobuľky možno konzumovať aj priamo. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6400