Kúzelný rituál. Urobte si DÚHOVÚ VODU

17.04.2018 11:01

 

Aktuálne obdobie praje dúham - pestrofarebným kobercom. Podľa vedcov ide o lom svetla, podľa ezoterikov o čarovný úkaz, prostredníctvom ktorého možno získať energiu z duchovných sfér. Hovorí sa, že vždy, keď sa na nebi zjaví dúha, anjeli nám dávajú signál, že sú blízko k ľuďom - ochotní pomôcť. 
 
 
Pomyselné farebné schodisko stačí pozorovať - a okamžite sa dobijeme pozitívnymi vibráciami. Dúha harmonizuje, upokojuje, eliminuje stresy a rozbúrené emócie. Čistí hlavu - vyťahuje z nej deštruktívne myšlienky. 
Z dúhy však možno vytvoriť aj čarovný mok - takzvanú očistnú vodu. Postup je jednoduchý. V okamihu, keď zaregistrujete pestrofarebný koberec, vezmite do rúk priehľadný pohár alebo krčah s čistou vodou. Zájdite k oknu, na balkón alebo do záhrady - a nádobu dvihnite do rúk tak, aby dúha "vtekala" dovnútra - čiže do kvapaliny. Zároveň poproste dobrotivé bytosti svetla - anjelov - nech svoje liečivé a očistné lúče "vlejú" do pripravenej vody. Úkon realizujte pár sekúnd. Kúzelnú tekutinu potom popíjajte - zbadáte, že má inú konzistenciu, prípadne aj vôňu alebo chuť. Dúhovou vodou môžete pokropiť aj miestnosti, v ktorých bývate. Zbavíte sa tak usadených energií a škodlivých entít. 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382