Energia vianočných stromčekov. Každý z nich má svoje vlastné vibrácie

Vianoce bez stromčeka? Nikdy! Voňavý zelený krásavec sa stal neodmysliteľnou súčasťou najkrajších sviatkov v roku. Jeho história sa začala písať v nemeckom protestantskom prostredí. Presný dátum vzniku tradície síce nepoznáme, ale vieme, že stromčeky vyzdobovali naši predkovia už pred viac ako 400 rokmi. Symbol Vianoc má človeka spájať s Bohom, ktorého sila prebýva vo všetkom, čo súvisí s prírodou.

Počas sviatkov mnohí z nás riešia "stromčekovú dilemu". Vybrať si prírodný alebo umelý strom? A ktorú drevinu si zvoliť? V každom prípade, Vianoce majú byť voňavé, a preto siahnite po prírodnom stromčeku. Aróma živých drevín vnáša do domácností pohodu, pokoj a harmóniu.


*JEDĽA
Vôňa jedličky tlmí stres a utužuje vzťahy. Rozháňa hádky a srdcia napĺňa pokojom. Má uzdravujúce účinky.
Pomáha pri zápalových ochoreniach dýchacích ciest, reume i kĺbových bolestiach. Potláča nádchu i chrípkové stavy.

*BOROVICA
Borovicová vôňa odstraňuje negatívne energie všetkého druhu. Odháňa démonické entity, ale aj zlých duchov. Zároveň utužuje vzťahy a likviduje hnev.
Zvyšuje plodnosť a kedysi slúžila aj ako afrodiziakum. Z hľadiska zdravia lieči bolesti hlavy a migrény. Tlmí kašeľ, odstraňuje hlieny a osvedčila sa aj v boji proti zápalom močových ciest.

*SMREK
Vianočná vôňa smreku odstraňuje napätie i nervozitu. Zlepšuje komunikačné schopnosti.
Posilňuje imunitu a má výrazné antibakteriálne účinky. Nasávaním vôňe tejto dreviny sa človek rýchlejšie zotaví po chorobe - zvlášť po chrípke či nachladnutí.

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika 1 130 18%
Výklad kariet 871 14%
Channeling 217 3%
Liečiteľstvo 3 282 51%

Celkový počet hlasov: 6415